Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvijas čempionātu pamet arī "Liepājas" līderis Freidenfelds

Latvijas čempionātu pamet arī "Liepājas" līderis Freidenfelds
Raivo Freidenfelds. Foto: HK Liepāja

Alpu Hokeja līgas klubs "Kitzbuheler EC" paziņojis par 21 gadu vecā latviešu centra uzbrucēja Raivo Freidenfelda pievienošanos komandai. Viņš pagājušajā sezonā ar 37 punktiem bija "Liepājas" rezultatīvākais hokejists.

Latvijas čempionāta pagājušajā sezonā tieši Raivo Freidenfelds kļuva par lielākā pārsteiguma autoru. "Liepājas" centra uzbrucējs 36 spēlēs izcēlās ar 18 vārtiem un 37 punktiem, būdams rezultatīvākais komandā un sestais rezultatīvākais čempionātā. Pirms tam uzbrucējs Latvijas čempionātā nebija guvis nevienus vārtus un bija aizvadījis 12 spēles.

Pēc sezonas Sportacentrs.com rīkotajā mediju balsojumā Freidenfelds tika atzīts par labāko centra uzbrucēju un iekļuva simboliskajā izlasē.

Tagad viņš pārcēlies uz Alpu Hokeja līgu, pievienojoties "Kutzbuheler EC", kas pagājušajā sezonā ierindojās 15. vietā. Komanda 30 spēlēs izcīnīja tikai piecas uzvaras.

Pēdējo gadu laikā komandā spēlējuši vairāki latvieši – Oskars Batņa, Oļegs Šišļaņņikovs, Gatis Sprukts, Deivids Sarkanis, Edmunds Augstkalns.

Šajā starpsezonā no Latvijas čempionāta atvadījušies vairāki spēlētāji. "Liepājas" rindas pametuši Ričards Birziņš, Artūrs Mickevičs, Artūrs Salija, Kārlis Ozoliņš un Romāns Ņekļudovs, visiem dodoties uz ārzemēm.

Izmantotie resursi:
Vielversprechender junger Lette landet im...


, 2021-07-11 15:32, pirms 3 gadiem
Pasējēja trenēšanas augļi atspoguļojas spēlētāju bēgšanā no Hk Liepāja.
, 2021-07-11 16:50, pirms 3 gadiem
Liepājas kluba vadība un sējējs iepriekšējā sezonā parādīja, kāds ir šis klubs, sākot ar Zabja atlaišanu ,neizmaksātām algām, utt. Šim klubam vienkārši nav naudas, , medicīniskie pak,spēlētājiem ,par ekipējumu, nūjām ,jāmaksā pašiem spēlētājiem.
Neviens sevis cienošs spēlētājs neparakstīsies spēlēt Liepājā.
, 2021-07-11 18:52, pirms 3 gadiem
kreesls rakstīja: Liepājas kluba vadība un sējējs iepriekšējā sezonā parādīja, kāds ir šis klubs, sākot ar Zabja atlaišanu ,neizmaksātām algām, utt. Šim klubam vienkārši nav naudas, , medicīniskie pak,spēlētājiem ,par ekipējumu, nūjām ,jāmaksā pašiem spēlētājiem.
Neviens sevis cienošs spēlētājs neparakstīsies spēlēt Liepājā.
Ļepājas bomzis namejs gan piekritīs spēlēt
, 2021-07-11 19:21, pirms 3 gadiem
Šķiet Ābols un Sējējs divatā būs norakuši LČ labo līmeni, spēlētāji paniski pamet klubus, tieši šo treneru dēļ.
, 2021-07-12 08:38, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Šķiet Ābols un Sējējs divatā būs norakuši LČ labo līmeni, spēlētāji paniski pamet klubus, tieši šo treneru dēļ.
Kā tu to zini?
Es, vairāk, sliecos uz finanšu samazināšanos. Kaut gan, ne Sējēju, ne Ābolu uz citām līgām tā kā nesauc.
, 2021-07-13 14:32, pirms 3 gadiem
Sejeja treninu metodes ir ka PSRS. Kvantitate nevis kvalitate, vismaz RD ta bija, noteikti Liepaja ari ir. Puisi nogurushi
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".
Mirklis pēc Nika Feņenko (Nr. 21) gūtajiem vārtiem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
1

Feņenko turpina precīzo metienu virkni, Vilmaņa 0+3 kaldina atspēlēšanos no 2:5

Visās trijās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) izslēgšanas turnīra otrās kārtas kaujās vārtus guvis Beikomo "Drakkar" aizsargs Niks Feņneko, kuram šonakt trīs rezultativitātes punkti (1+2) panākumā (6:5) pagarinājumā pār Akadī-Bathērstas "Titan".