Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Dzierkalam un Bukartam piespēles, Jevpalovam Austrijā 1+1

Dzierkalam un Bukartam piespēles, Jevpalovam Austrijā 1+1
Mārtiņš Dzierkals. Foto: HC Plzen

Vairāki Latvijas hokejisti šovakar aizvadīja rezultatīvas spēles Eiropas hokeja līgās.

Čehijas čempionātā rezultatīvi turpināja spēlēt Mārtiņš Dzierkals, kurš veica rezultatīvu piespēli "Plzen" uzvarā ar 4:1 pār "Zlin". Dzierkals piedalījās vairākuma realizācijā, kas bija uzvaru nesošie vārti. Dzierkals savā debijā Čehijas līgā 12 spēlēs paspējis tikt pie 14 punktiem (8+6).

Rezultatīva piespēle šodien arī Robertam Bukartam, palīdzot "Vitkovice" viesos ar 2:1 papildlaikā pieveikt Kristofera Binduļa pārstāvēto "Ceske Budejovice". Bukarts punktu nopelnīja 47. minūtē, palīdzot savai komandai realizēt vairākumu.

Uzvara arī Māra Bičevska pārstāvētajai "Mlada Boleslav", kas ar 3:0 pieveica "Kladno". Bičevskim nospēlētajās 13:42 minūtēs divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients. Savukārt Uvja Balinska komandai "Litvinov" ar 3:4 nācās piekāpties "Mountfield". Balinskim šajā spēlē lietderības koeficients mīnus divi un divas soda minūtes.

Vācijas DEL līgā Artūram Kuldam un "Pinguine" neizdevās tikt pie punkta pret "Tigers", piekāpjoties viesos ar 3:4. Kuldas komanda ar divām uzvarām desmit spēlēs saglabā priekšpēdējo vietu līgā.

Austrijas līgā Andrim Džeriņam un "Black Wings" zaudējums viesos ar 1:3 pret Bratislavas komandu, un Džeriņa klubs šosezon joprojām nav guvis uzvaru pamatlaikā, kas liek ieņemt pēdējo vietu 14 komandu konkurencē. Renāram Krastenbergam tikmēr rezultatīva piespēle "Villach" komandas sastāvā, palīdzot ar 6:5 papildlaikā pieveikt "Bolzano". Krastenbergs punktu nopelnīja spēles ceturtajā minūtē, tobrīd "Villach" panākot jau 2:0.

Savukārt Ņikita Jevpalovs Austrijas līgā izcēlās ar 1+1, piedaloties abos vārtu guvumos, kas palīdzēja "Dornbirn" trešajā periodā rezultātu 1:1 pret "Fehervar" pārvērst uzvarā 3:1. Jevpalova rēķina piespēle uzvaras vārtos un realizēts vairākums 58. minūtē.

Slovākijas līgā Kristeram Gudļevskim kopā ar Bratislavas "Slovan" uzvara pār "Liptovsky Mikulas" (4:3). Gudļevskis atvairīja 13 no 16 pretinieku metieniem, kamēr viņa komanda izdarīja vairāk nekā divreiz vairāk metienus pa pretinieku vārtiem. Gudļevska komandai šī bija piektā uzvara septiņās spēlēs.


2

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.