Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Komandas kapteinis Siksna vienojas ar "Saryarka" par līgumu uz vēl vienu sezonu

Komandas kapteinis Siksna vienojas ar "Saryarka" par līgumu uz vēl vienu sezonu
Edgars Siksna. Foto: Shaiba.kz

Latvijas hokejists Edgars Siksna turpinās sadarbību ar Kazahstānas komandu "Saryarka", kurā aizvadījis jau vairākas sezonas.

Edgars Siksna "Saryarka" komandai pievienojās 2015. gadā un turpinās spēlēt tajā arī nākamajā sezonā, kas viņam būs jau septītā Karagandas klubā. Kā ziņo klubs, ar Siksnu noslēgts līgums uz vēl vienu sezonu.

28 gadus vecais aizsargs Siksna bijis "Saryarka" komandas kapteinis iepriekšējās divās sezonās. Viņš aizvadītajā sezonā, spēlējot Krievijas Augstākajā līgā, guva 23 punktus 45 spēlēs, kas bija viņa rezultatīvākais sniegums savā karjerā Krievijas otrajā spēcīgākajā līgā. Turklāt pēc tam izslēgšanas spēlēs Siksna komandai palīdzēja ar 11 punktiem 14 spēlēs.

Karangandas komandu vada Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs, un šajā starpsezonā līgumus ar to parakstījuši arī 20 gadus vecie Latvijas hokejisti Deniss Fjodorovs un Daņila Larionovs.

Siksna Latvijas izlases sastāvā piedalījies divos pasaules čempionātos (2016. un 2018. gadā), kā arī iepriekš bijis Latvijas U20 izlases kapteinis. Ar "Saryarka" komandu pirms diviem gadiem Siksna kļuva par VHL čempionu.

Izmantotie resursi:
https://shaiba.kz/news/734519


, 2021-06-10 18:19, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka Edgaram Karaganda ir kļuvusi par otrajām mājām - viņš jau ir kļuvis par kluba ikonu,
, 2021-06-10 18:44, pirms 3 gadiem
Paņem siksnu un ieper puišus ğērbtuvē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
11

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.