Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hodasam uzvaras vārti un rezultatīva piespēle WHL mačā

Hodasam uzvaras vārti un rezultatīva piespēle WHL mačā
Bogdans Hodass "Tigers" sastāvā. Foto: JAMES TUBB

Latvijas jaunais hokejists Bogdans Hodass šonakt ar diviem punktiem izcēlās Kanādas WHL spēlē, palīdzot savai komandai gūt uzvaru.

Rietumu hokeja līgā (WHL) pie diviem rezultativitātes punktiem tika Bogdans Hodass, 18 gadus vecais aizsargs, kurš guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli "Medicine Hat Tigers" uzvarā 4:2 pār "Rebels". Hodass guva savas komandas uzvaras vārtus, trešā perioda sākumā realizējot vairākumu. Viņa rēķinā šajā spēlē pieci metieni pa vārtiem.

Tie bija Hodasa pirmie vārti WHL. Pagaidām viņš trīs WHL aizvadītajās spēlēs iekrājis 1+3.

Kvebekas Junioru līgā Harijs Brants ar četriem spēka paņēmieniem un lietderības koeficientu plus viens palīdzēja "Titan" komandai gūt uzvaru pār "Sea Dogs" vienību ar 5:2. Savukārt Anri Ravinskim četri metieni pa vārtiem un lietderības koeficients mīnus viens "Armada" komandas uzvarā 3:2 pār "Foreurs".

Savienoto Valstu Hokeja līgā (UHSL) Martins Laviņš un "RoughRiders" komanda ar 3:6 piekāpās "Green Bay Gamblers", piecus vārtus ielaižot jau pirmajā periodā. Laviņam šajā spēlē negatīvs lietderības koeficients mīnus trīs. Zaudējums šajā līgā arī Gustavam Ozoliņam un "Stampede", ar 1:6 zaudējot "Lincoln Stars", tiesa, Ozoliņš ar rezultatīvu piespēli piedalījās komandas vienīgo vārtu guvumu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.


, 2021-10-09 13:04, pirms 3 gadiem
Iet pretim draftam Hodass
, 2021-10-09 13:31, pirms 3 gadiem
Hodass jau ir izpelnījies popularitāti sava vārda dēļ

Pagaidām mums ir visai liels leģions CHL/USHL, dažiem pat ļoti labi iet. Galvenais saprast, ka izaugsmi tas dod tikai agrā junioru vecumā un lai puikas NHL sapņa dēļ par ilgu neaizspēlējas junioros, kas ir risks CHL.

Dažreiz pat labāk netikt draftētam pēdējos raundos, ja tas nozīmē dirnēšanu CHL 20 gadu vecumā. Labāk Eiropas vai minor pro pieredze 19 gados. Un ir labi, ka vairums no mūsu prospektiem tomēr iet NCAA ceļu.

Hodass, Ravinskis vēl var izrauties ar labu sezonu, bet Ziemiņam un Ansonam jau kā 02' gadiem ir jāspridzina un pirmās vijoles jāspēlē, lai sezonas par labām nosauktu.
, 2021-10-09 15:33, pirms 3 gadiem
Tralmakam AHL gols!
, 2021-10-09 17:21, pirms 3 gadiem
Girgijs rakstīja: Tralmakam AHL gols!
jap, labs!
Providensa pārbaudenē pret Springfīldu 40 sek pirms pamata beigām samazināja līdz 3:4, bet izlīdzināt vairs nevarēja. https://theahl.com/stats/game-cente...
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.