Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A. Kuldam rezultatīva piespēle un divi noraidījumi uzvarā pār latviešu "Pinguine"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

A. Kuldam rezultatīva piespēle un divi noraidījumi uzvarā pār latviešu "Pinguine"
Artūrs Kulda (pirmais no labās) svinot vārtu guvumu. Foto: imago images/Zink/Scanpix

Vācijas hokeja līgā (DEL) panākumu izcīnījusi pieredzējušā aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers", kas izbraukumā ar 3:0 apspēlēja uzbrucēja Filipa Bunča un aizsarga Kristofera Binduļa komandu Krēfeldes "Pinguine".

Turnīra pastarīšu divkaujā visi trīs vārti tika gūti spēles pirmajās piecās minūtēs, 32 gadus vecajam Kuldam rezultatīvi asistējot "Ice Tigers" trešajā rezultatīvajā metienā - latvietim šis bija 15. (0+15) rezultativitātes punkts sezonā. Kopumā laukumā pavadītajās 20 minūtēs Kuldas rēķinā arī lietderības koeficients +2 un četras soda minūtes.

12. zaudējumu pēc kārtas cietušo krēfeldiešu nometnē Buncis 18 minūšu un 15 sekunžu laikā veica divus metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja divos no trim iemetieniem. Turpretim Bindulis nebija "Pinguine" pieteikumā.

Nirnbergas "Ice Tigers" ar 34 spēlēs iegūtiem tikpat punktiem ir pārliecinoši pēdējā Dienvidu konferencē, savukārt "Pinguine" ar 34 mačos nopelnītiem 15 punktiem ir vājākā komanda visā līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.penny-del.org/event/kre...