Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals turpina uguņot, Ķēniņam, Džeriņam un Krastenbergam vārti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dzierkals turpina uguņot, Ķēniņam, Džeriņam un Krastenbergam vārti
Mārtiņš Dzierkals. Foto: hcplzen.cz

Čehijas Ekstralīgas rezultatīvāko spēlētāju pieciniekā ielauzies Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kurš punktus guvis astoņās no jaunās sezonas pirmajām 11 spēlēm.

Čehija

# Plzeņas "Škoda" viesos ar 8:1 sagrāva Jaromīra Jāgra pārstāvēto Kladno "Rytiri". Mārtiņš Dzierkals vairākumā gan guva vārtus, gan rezultatīvi piespēlēja. Šosezon 11 mačos viņa kontā ir jau 13 punktu, un viņš ir piektais rezultatīvākais spēlētājs Čehijas Ekstralīgā.

# Latvijas hokejistu duelī Uvis Balinskis pieveica Robertu Bukartu un Gunti Galviņu. Balinskis atdeva rezultatīvu piespēli un tika pie +2 lietderības koeficienta, viņa pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" viesos ar 4:1 pieveicot Vītkovices "Ridera". Bukarts ar pieciem metieniem bija aktīvākais savā komandā, bet Galviņam otrais ilgākais spēles laiks – 22:06 minūtes.

# Rezultatīva piespēle arī Kristoferam Bindulim, kura pārstāvētā "Česke Budejovice" viesos ar 5:3 pārspēja Karlovi Varu "Energie". Bindulis aizvadīja 22 ar pusi minūtes un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

# Punktu nopelnīja arī Māris Bičevskis, kura pārstāvētā "Mlada Boleslav" izbraukumā atstāja sausā Zlīnas "PSG Berani" – 4:0. Tieši Bičevska komanda ir Ekstralīgas līdere. Latviešu centrs uzvarēja 69% iemetienu.

Slovākija

# Kristers Gudļevskis atvairīja 35 no 39 metieniem, Bratislavas "Slovan" viesos ar 3:5 zaudējot "Dukla Ingema Michalovce". Slovākijas bagātākajai komandai tas bija otrais zaudējums sešās spēlēs.

Šveice

# Ronalds Ķēniņš guva vārtus, "Lausanne" viesos ar 4:3 apspēlējot "SCL Tigers", uz kuras rezervistu soliņa palika Ivars Punnenovs. Pirmās maiņas uzbrucējs Ķēniņš izdarīja piecus metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu.

# "Bern" ar Kasparu Daugaviņu pirmajā maiņā izbraukumā piekāpās "Ambri-Piotta". Daugaviņa kontā trīs metieni pa vārtiem, 75% uzvarētu iemetienu un noraidījums, laukumā pavadot 19:07 minūtes.

# Ženēvas "Servette" turpināja neveiksmīgo sezonas sākumu, ar 2:4 zaudējot Rapersvilas-Jonas "Lakers". Deniss Smirnovs spēlēja ceturtajā maiņā, izdarīja divus metienus un uz ledus pavadīja 10:38 minūtes. Sandis Smons bija septītais aizsargs un aizvadīja piecas ar pusi minūtes, bet tas netraucēja tikt pie +1 lietderības koeficienta.

ICEHL

# Lincas "Black Wings" izbraukumā dramatiski izlaida divu vārtu pārsvaru, tomēr pagarinājumā ar 6:5 pārspēja KAC. Uzvarētāju otrās maiņas centrs Andris Džeriņš izcēlās ar vārtiem un +1 lietderību, izdarot trīs metienus pa vārtiem.

# Renārs Krastenbergs guva vārtus, bet "Villacher" izbraukumā ar 3:4 zaudēja Zalcburgas "Red Bull". Otrās maiņas uzbrucējs izdarīja divus metienus un nopelnīja divus noraidījumus.

# Dornbirnas "Bulldogs" mājās atstāja sausā Vīnes "Capitals" – 3:0. Ņikita Jevpalovs spēlēja trešajā maiņā un pie punktiem netika.

Vācija

# Krēfeldes "Pinguine" ar 3:4 bullīšos zaudēja "Bietigmeim Steelers". Artūrs Kulda atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un vienu metienu pa vārtiem. Otrā pāra aizsargs uz ledus pavadīja 19:47 minūtes.

Francija

# Oskars Batņa izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm, vārtus guva arī Emīls Ģēģeris, "Anglet" savā laukumā ar 5:1 pieveicot "Gap". Pretinieku sastāvā bez punktiem palika Artūrs Mickevičs.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-09 08:27, pirms 3 gadiem
Šādi spēlējot Dzierkals atgriezīsies KHL un nevis RD , bet gan kādā citā komandā un ar adekvātu līgumu.

     [+] [-]

, 2021-10-09 14:35, pirms 3 gadiem
Laba maiņa pret šinkaruku,KHL nesanāks,neticu ka spēles kuņļuņā