Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indrašim rezultatīva piespēle pārbaudes spēlē, Sējējam vārti pret Ženēvu

Rolands Eliņš

Indrašim rezultatīva piespēle pārbaudes spēlē, Sējējam vārti pret Ženēvu
Foto: HC Vityaz

Šodien pārbaudes spēles aizvadīja vairāki Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi, un ar rezultatīvu sniegumu izcēlās Miks Indrašis, Deniss Smirnovs un Nauris Sējējs.

Podoļskas "Vityaz" šodien aizvadīja pārbaudes maču pret Pekinas "Kunlun". Vakardienas mačā "Vityaz" uzvarēja ar 4:3, Mikam Indrašim izceļoties ar rezultatīvu piespēli, bet šodien tika ciesta sakāve ar 1:5.

Taču arī šajā zaudējumā Indrašis, kurš šodien bija iespēlēts pirmajā maiņā, savas jaunās komandas sastāvā spēlēja rezultatīvi, piedaloties savas komandas vienīgo vārtu guvumā. 22. minūtē viņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Vityaz" realizēt skaitlisko vairākumu, tobrīd panākot rezultātu 1:2.

Jānis Jaks tikmēr piedalījās savas jaunās komandas "Sochi" pārbaudes mačā pret nu jau bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenēto "Avangard". Jaka komanda piedzīvoja zaudējumu ar 0:2.

Savukārt Šveicē Ženēvas "Servette" sacentās ar valsts pēc spēka otrās līgas komandu "La Chaux-de-Fonds" un piedzīvoja zaudējumu ar 2:3. Deniss Smirnovs Ženēvas komandas rindās tika pie rezultatīvas piespēles spēles priekšpēdējā minūtē, kamēr pretinieku sastāvā ar precīzu metienu izcēlās cits Latvijas hokejists Nauris Sējējs, spēles piektajā minūtē panākot 1:0 savas komandas labā.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...