Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Daugaviņš un Ķēniņš gūst vārtus savstarpējā cīņā

Šveices čempionāta pusfināla mačā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, sekmējot Ženēvas "Servette" uzvaru (4:2) pār Cīrihes "Lions". Zaudētāju rindās vienus vārtus guva Ronalds Ķēniņš.

, 2014-04-04 12:36, pirms 10 gadiem
prieks par Latviešiem kas spēle Eiropas viena no spēcīgajām līgām un labi spēle Ķēniņa goal vienkārši konfekte . Nu par Daugaviņu tur nav ko teikt vienkārši monstrs
, 2014-04-04 12:37, pirms 10 gadiem
Mūsējie vienkārši plosās, prieks skatīties!
, 2014-04-04 14:08, pirms 10 gadiem
Daugavins... eine Lettische Lawine

pēc neizteiksmīgas pagājušās sezonas ierasties Šveicē, jaunā komandā un kļūt par līgas lielāko pārsteigumu... džeks nejoko! NHL skauti noteikti šo ar nav palaiduši garām, tāpēc interesanti būs pēc sezonas palasīt par runām aizokeāna līgas kontekstā!
, 2014-04-04 15:04, pirms 10 gadiem
Šveicē spēlē skaistu hokeju. Vārti tiek gūti pretuzbrukumos gluži kā NHL. Malači puiši! Cerams abus nākamsezon redzēsim Ziemeļamerikā.
Foto: North Bay Battalion
5

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
8

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.