Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Indraša tikšanās ar LHF vadību atlikta uz tuvākajām dienām

Indraša tikšanās ar LHF vadību atlikta uz tuvākajām dienām
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz

Latvijas Hokeja federācijas vadībai vakardien bija paredzēta tikšanās ar Miku Indraši, lai ieviestu skaidrību par KHL kluba Maskavas "Spartak" izziņoto līgumu ar viņu. Taču par konkrētu laiku tomēr neizdevās vienoties, un tikšanās tagad atlikta uz tuvākajām dienām.

Kopš trešdienas, kad tika izziņota Mika Indraša pievienošanās Maskavas "Spartak" sastāvam, hokejists nav atsaucies Latvijas mediju aicinājumiem publiski paskaidrot situāciju, tādēļ ar cerībām tika sagaidīta LHF ģenerālsekretāra Roberta Pļāvēja vakardien sniegtā informācija, ka Indrašis piekritis tikties piektdienas vakarā.

Taču Indraša tikšanās ar LHF vadību tomēr vakardien nav notikusi. Kā portālam Sportacentrs.com šodien paskaidroja Pļāvējs, tā diemžēl tikusi pārcelta.

"Sākumā nebijām vienojušies par konkrētu laiku vakarā. Nav tā, ka esmu pieejams pilnīgi jebkurā dienas laikā, un Indraša beigās piedāvātie laiki vairs nebija parocīgi," diplomātiski izteicās Pļāvējs, uzsverot, ka tikšanās tika pārcelta abpusēji.

"Svētdien būšu atpakaļ Rīgā, tad arī skatīsimies, kad varam tikties un beidzot izrunāt situāciju. Iespējams, jau svētdien, varbūt pirmdien. Šobrīd konkrēti neesam vienojušies," izteicās Pļāvējs.

Nu jau rit ceturtā diena, kopš Indrašis vai kāds viņa pārstāvis nav publiski apstrīdējis Maskavas "Spartak" paziņojumu par līguma noslēgšanu vai piedāvājis savu versiju par situāciju.

Jāatgādina, ka Latvijas Sporta likums šobrīd aizliedz Latvijas sportistu un komandu dalību Krievijas un Baltkrievijas līgās.


, 2022-07-02 13:18, pirms 2 gadiem
Tāda sajūta ka tas pa*uļķis hoķī galvu sasitis. Tā jau visiem viss vārās un šis vēl klusē. Tiešām neko labāku nevarēja izdomāt
Slēpts komentārs: pernambucan0
Slēpts komentārs: pernambucan0
, 2022-07-02 13:35, pirms 2 gadiem
Nu , ja viņš tik ļoti grib , lai tak brauc . Tāpat viņš pēc visa šitā ir zudis Latvijas izlasei un Latvijai . Man personīgi p..huj .
, 2022-07-02 13:56, pirms 2 gadiem
juings rakstīja: Nu , ja viņš tik ļoti grib , lai tak brauc . Tāpat viņš pēc visa šitā ir zudis Latvijas izlasei un Latvijai . Man personīgi p..huj .
Man personīgi pajāt, bet pretīgi, ka letiņš ir pārkrievots un nespēj domāt un runāt bez okupantu mutvārdu daiļrades ...
, 2022-07-02 14:28, pirms 2 gadiem
Santa barbara, ibiem
, 2022-07-02 14:33, pirms 2 gadiem
Deportēt uz Sibīriju
, 2022-07-02 16:42, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Tiem, kam kaut kas vārās ir pašu vārītāju, nevis Mikus problēma!
Ģērētājs pat viņa vārdu neprot pareizi uzrakstīt? Viņš nav Mikus Indrašis..Un pie situācijas, kad tās baumas draud sačakarēt tavu atlikušo karjeru - domājošs cilvēks komentētu. Paspīdēja līdzīgas baumas par Daugaviņu - uzreiz bija komentārs - pilnīgas muļķības. Mika ilgā klusēšana liecina, ka kaut kas no visa tā ir patiesība
Slēpts komentārs: A Burts pareizais
Slēpts komentārs: A Burts pareizais
, 2022-07-02 17:04, pirms 2 gadiem
Kad būs mordorā, pēc sāls lai patstāvīgi nedodas! Lai pieved uz apartamentiem. Reku, vaņku jau šņorēja https://charter97.org/ru/news/2022/...
, 2022-07-02 17:06, pirms 2 gadiem
A Burts pareizais rakstīja: Staļinista cienīgs komentārs!
čurban kas tev tās par ģēlām bija, ka vēl nevāļājies kādā Rīgas vārturūmē kopā ar bomžiem?
Slēpts komentārs: pernambucan0
, 2022-07-02 17:10, pirms 2 gadiem
Te vēl pa golkīpervaņku https://www.fontanka.ru/2022/07/02/...
, 2022-07-02 17:18, pirms 2 gadiem
Kekss Somijā dzimis! Nu jau 2x kosī no bruņotajiem!
, 2022-07-02 17:29, pirms 2 gadiem
es te no viena gudrinieka dzirdēju tādu fīču. ja pat Indulis ir parakstījis līgumu ar spartaku, tad viņu var nepildīt , ja ir attiecīgs IIHF lēmums, ka spēlētāji moskovijā var nepildīt līgumus kamēr moskovijai ir bans.
vienu gan viņš nepateica un nezināja vai tas ir hokejā. un es ar nezinu.
viņš man konkrēti teica par futbolu, ka UEFA pat uzlikusi par pienākumu moskovijai , ka spēlētāji kuriem spēkā līgums un kuri negrib tur spēlēt var nespēlēt un pāriet uz citu klubu, kamēr moskovijai ir bans no UEFA.
kaut kā tā.
, 2022-07-02 17:46, pirms 2 gadiem
A Burts pareizais rakstīja: Pipec, kur var tādi degradāti būt komentāros!? Vēl NEKAS nav noskaidrots, bet jau sūta kopā ar Ždanoku uz Maskavu un sauc par tautas nodevēju Brauciet karot, ja nav žulti kur izlikt, iespēja ir, tikai jābūt kaut nedaudz adekvātā fiziskā kondiškā Ja tādas nav, tad ar kādām tiesībāb tiek aptirsti tie, kuriem tāda ir? Pēc Mussolini sabiedriskās hierarhijas, fiziski un mentāli atpalikušie, nedrīkst kritizēt veselos un tas ir pareizi!
Tjoma! Ja tas būtu fake news, tev nešķiet, ka Indulis sen jau būtu visu noliedzis līdz ar ko transfērgeita būtu jau noslēgusies, kā tas bīja ar Daugavas Kasparu..
, 2022-07-02 17:49, pirms 2 gadiem
Kad iedzēru brandavīnu, tad nabiņa neniezēja,
Kad iedzēru brandavīnu, tad nabiņa neniezēja.
Rai-rai-rai ri-tam, rai-rai-rai ritam
Rairā rallallā, rādi rallallā.
Kad iedzēru johaidriku, nospārdīju Miku pliku,
Kad iedzēru johaidriku, nospārdīju Miku pliku.
Rai-rai-rai ri-tam, rai-rai-rai ritam
Rairā rallallā, rādi rallallā.
, 2022-07-02 18:17, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Klusēšanai var būt 101 iemesls! Ne viņs kādas baumas izplatīja, ne viņam tās janoliedz, vai jāapstiprina! Mikus varbūt atslēdzies no ārpasaules un bauda lauku labumus un viņam piedrāzt sportacentra vanckaru domas.
Un, joprojām tu viņa vārdu raksti nepareizi. Sportacentra komentāri viņam varbūt arī ir vienalga, bet par viņu šobrīd izsakās arī politiķi, aktieri, citi sportisti - tā teikt tie, kam ir nauda un var būt nozīme viņa turpmākajā karjerā. Ierakstīt twītu, postu IG vai FB - Spartak tirš aizņem 5 sekundes. Pacelt LHF klausuli un pateikt - veči, Spartak tirš arī aizņem 5 sekundes. Ja tur ir vajadzīga vesela sapulce, lai izrunātos - tātad tur ir kaut kas vairāk kā tikai baumas.
Jo truba viņam noteikti ir blakus. Tas, ka sezona beigusies neko nenozīmē, jo noteikti gaida zvanu no aģenta par to, kur tad īsti mauks. Miks nav permaks, kas var atļauties aizmist trubu un vienkārsi baudīt lauku labumus ne par ko nedomājot.
, 2022-07-02 18:22, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Tjoma! Ja tas būtu fake news, tev nešķiet, ka Indulis sen jau būtu visu noliedzis līdz ar ko transfērgeita būtu jau noslēgusies, kā tas bīja ar Daugavas Kasparu..
Tjoma tādas lietas niht verstehen. Un viņa gadījumā, tapat pie kājas, jo tad redz izlasei noraus Miku. Es gan teiktu, ka pat ja tā ir bauma (kam, jo ilgāk klusē Miks, jo mazāk ticās) Miks izlasē vairs nespēlēs.
, 2022-07-02 18:41, pirms 2 gadiem
Churban? Tu vēl Rīgā?
, 2022-07-02 19:02, pirms 2 gadiem
Mazā laukuma speciālists. rakstīja: Kekss Somijā dzimis! Nu jau 2x kosī no bruņotajiem!
Nu Indulis vēl ir cccp dzimis. Formāli arī var šo uz fronti aizsūtīt un pokuj, ka "pribalts". Tagad šiem var būt tieši svēta lieta kādu "pribaltu" noķert un likt par Kaļiņingradu "atbildēt" vai arī, lai iet par dzimteni(cccp 2.0) karo. Zinot, kas tur tagad darās kā lasa pa visiem pakšiem tur "gaļu" karam, tad es viņa vietā stipri padomātu vai tagad vajag uz to mordoru braukt...
, 2022-07-02 19:25, pirms 2 gadiem
A Burts pareizais rakstīja: Pipec, kur var tādi degradāti būt komentāros!? Vēl NEKAS nav noskaidrots, bet jau sūta kopā ar Ždanoku uz Maskavu un sauc par tautas nodevēju Brauciet karot, ja nav žulti kur izlikt, iespēja ir, tikai jābūt kaut nedaudz adekvātā fiziskā kondiškā Ja tādas nav, tad ar kādām tiesībāb tiek aptirsti tie, kuriem tāda ir? Pēc Mussolini sabiedriskās hierarhijas, fiziski un mentāli atpalikušie, nedrīkst kritizēt veselos un tas ir pareizi!
Ej tur kur krievu kuģis, balabol
, 2022-07-02 19:49, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Un, joprojām tu viņa vārdu raksti nepareizi. Sportacentra komentāri viņam varbūt arī ir vienalga, bet par viņu šobrīd izsakās arī politiķi, aktieri, citi sportisti - tā teikt tie, kam ir nauda un var būt nozīme viņa turpmākajā karjerā. Ierakstīt twītu, postu IG vai FB - Spartak tirš aizņem 5 sekundes. Pacelt LHF klausuli un pateikt - veči, Spartak tirš arī aizņem 5 sekundes. Ja tur ir vajadzīga vesela sapulce, lai izrunātos - tātad tur ir kaut kas vairāk kā tikai baumas.
Jo truba viņam noteikti ir blakus. Tas, ka sezona beigusies neko nenozīmē, jo noteikti gaida zvanu no aģenta par to, kur tad īsti mauks. Miks nav permaks, kas var atļauties aizmist trubu un vienkārsi baudīt lauku labumus ne par ko nedomājot.
tā ir. Neviens neļautu sevi iznīcināt publiskajā telpa, ja izplatītos nepatiesa informācija. Ažiotāža ir ļoti liela, kā arī likuma pārkāpums. To nevar vienkārši noignorēt un pagaidīt, lai cilvēki nomierinās.
, 2022-07-02 22:32, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: tā ir. Neviens neļautu sevi iznīcināt publiskajā telpa, ja izplatītos nepatiesa informācija. Ažiotāža ir ļoti liela, kā arī likuma pārkāpums. To nevar vienkārši noignorēt un pagaidīt, lai cilvēki nomierinās.
Likuma pārkāpums
Lai ši likuma likumsacerēji iet d**st!
, 2022-07-03 00:17, pirms 2 gadiem
Indrašis ir galīgs mīkstais, ne latviešu čalis.
, 2022-07-03 03:06, pirms 2 gadiem
Most people ring their wife when they get their red panty night “baby we did it”, Indrasis rings Putin “baby we did it”
, 2022-07-03 10:58, pirms 2 gadiem
Krievi savas izlases vārtsargu sapakojuši par izvairīšanos no armijas
, 2022-07-03 11:43, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Krievi savas izlases vārtsargu sapakojuši par izvairīšanos no armijas
avots?
, 2022-07-03 13:38, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: avots?
Tak tepat augstāk komentos ir links uz Fontanka.ru rakstu. Paņem un palasi protams, ja māki okupantu valodu. Pēc voenkomata apmeklējuma čalim it kā hrenova palicis un ātrie izsakti, kas šo ķipa uz slimnīcu aizveduši. Gan nav skaidrs no kā hrenova palika - no tā, ka piedraudēja uz Ukrainu aizsūtīt vai vienkārši mazliet "pizduļei" iedeva kara komisarītā par to ka no armijas slapstijās! Vilka mugurā to nolādēto cccp kreklu... nu tad tagad cccp rēgs šo arī panāca. Tā teikt izbaidi visus cccp "labumus". Ciska cccp laikos tikai tā vien "tankojās"ar labākajiem padomijas hokejistiem šos tupa armijā iesaucot.
, 2022-07-03 14:56, pirms 2 gadiem
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
5

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.