Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas U18 meiteņu izlase divreiz zaudē Somijas klubam

Latvijas U18 meiteņu izlase divreiz zaudē Somijas klubam
Latvijas U18 sieviešu hokeja izlase. Foto: LHF

Latvijas U-18 sieviešu izlase 29. un 30. decembrī Somijas pilsētā Mentē-Vilpulā aizvadīja divas pārbaudes spēles pret HPK U-18 komandu, informē Latvijas Hokeja federācija.

Pirmajā mačā mūsu jaunietes piekāpās Somijas klubam ar rezultātu 2:4. Vārtus mūsu izlases labā guva Šarlote Štāle un Linda Rulle. Savukārt otrajā spēlē Mika Goluboviča vadītā Latvijas U-18 izlase piekāpās ar rezultātu 4:6. Ar diviem precīziem raidījumiem atzīmējās Kjāra Želubovska, bet vēl vārtus guva Linda Rulle un Evelīna Kolīte.

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Miks Golubovičs: "Neskatoties uz zaudējumiem, spēles vērtēju pozitīvi. Salīdzinot ar pirmajiem mačiem, kuri notika šā gada maijā, redzams progress un līdzvērtīgs sniegums. It sevišķi tagad, kad zināms par U-18 pasaules čempionāta atcelšanu. Kā jau teicu, liels prieks par cīņassparu un iegūto pieredzi šajās spēlēs."

Kā zināms, Latvijas U-18 sieviešu U-18 izlasei janvārī bija plānots startēt pasaules čempionāta 2. divīzijas B grupas turnīrā. Tomēr Covid-19 drošības dēļ tas tika atcelts.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7002/latv...


Foto: LHF
11

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Foto: LHF
14

Latvijas U18 izlase pēdējā pārbaudē pirms čempionāta zaudē zviedriem

LETA. Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Somijā pārbaudes spēlē piekāpās Zviedrijas U-18 valstsvienībai, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Latvijas hokejisti pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta zaudēja ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Rūdolfs Kalvītis un Elvis Merzļikins. Foto: LHF
25

Merzļikins pirmdien pievienosies izlases treniņiem, atskaita Feldbergu un R. Bergmani

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc sezonas noslēguma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šodien atgriezies dzimtenē un jau rīt pievienosies Latvijas valstsvienības treniņiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF). Savukārt treniņus ar izlasi vairs neturpinās vārtsargs Linards Feldbergs un aizsargs Ralfs Bergmanis.