Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dukuram vēl vieni vārti, Latvijas U20 cieš sakāvi pret baltkrieviem

Dukuram vēl vieni vārti, Latvijas U20 cieš sakāvi pret baltkrieviem
Foto: LHF

Šodien ar zaudējumu pārbaudes turnīru Jelgavā noslēdza Latvijas U20 hokeja izlase, kas ar 1:6 piekāpās vienaudžiem no Baltkrievijas.

• Latvijas izlases vienīgos vārtus guva Šveicē spēlējošais Darels Dukurs. Viņš izcēlās otrās trešdaļas vidū, panākot 1:3.

• Jelgavā aizvadītajos trīs mačos Latvijas izlase iemeta piecus vārtus, un Dukura kontā vairāk nekā puse no tiem – trīs.

• Tieši Dukurs tika atzīts par turnīra labāko uzbrucēju.

• Iepriekš ar 3:2 tika pieveikta Dānija, bet dienu vēlāk tika piedzīvots 1:2 zaudējums pret austriešiem.

• Latvijas U20 izlase decembra vidū aizvadīs pasaules čempionātu pirmās divīzijas A grupā. Pretī stāsies Baltkrievija, Dānija, Norvēģija, Kazahstāna un Ungārija.

• Nule notikušajā turnīrā Latvijai nevarēja palīdzēt lielākā daļa HK "Rīga" hokejistu un Ziemeļamerikā spēlējošie.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6963/latv...


, 2021-11-13 21:35, pirms 2 gadiem
Užas ! Ir viela pārdomām .
, 2021-11-13 22:08, pirms 2 gadiem
Nu tur no za vēl atbrauks
, 2021-11-13 22:12, pirms 2 gadiem
Baltkrieviem kādi 16 spēlētāji spēlē WHL, OHL un QMJHL. Izskatās, ka baltkrievu kontingents Kānādas spēcīgākajās junioru līgās ir šāds un stabili liels jau vairākus gadus.
, 2021-11-14 10:12, pirms 2 gadiem
Kas tas par rakstu ar tiem punktiem? Žurnālistikas p0rnogrāfija. Liekas ka rakstījis epileptiķis, kas spēj uzmanību koncentrēt max uz 10 sekundēm.
Foto: LHF
13

Latvijas U18 izlase pēdējā pārbaudē pirms čempionāta zaudē zviedriem

LETA. Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase pirmdien Somijā pārbaudes spēlē piekāpās Zviedrijas U-18 valstsvienībai, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF). Latvijas hokejisti pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta zaudēja ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2).
Rūdolfs Kalvītis un Elvis Merzļikins. Foto: LHF
25

Merzļikins pirmdien pievienosies izlases treniņiem, atskaita Feldbergu un R. Bergmani

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pēc sezonas noslēguma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šodien atgriezies dzimtenē un jau rīt pievienosies Latvijas valstsvienības treniņiem, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF). Savukārt treniņus ar izlasi vairs neturpinās vārtsargs Linards Feldbergs un aizsargs Ralfs Bergmanis.

Klausītava | Devītnieks: Haralds Egle. AHL traumu un apelsīnu pa galvu rūdījums

Haralds Egle grib, lai šis būtu viņa pavasaris – 27 gadus vecais liepājnieks grib aizbraukt uz pasaules čempionātu. Aprīlī iemeta savus pirmos, otros un – arī trešos vārtus Latvijas izlasē. Skolojies Amerikā un cīnījies par vietu zem Saules AHL. Kur savainojumi vajāja uz katra soļa. Liepājā uzspēlēja vienā maiņā ar Rūdolfu Balceru, bet no vecākajiem komandas biedriem varēja dabūt ar apelsīnu pa pakausi. Izspiedis asaru no leģendārā trenera Aleksandra Cicurska. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Haralds Egle.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana