Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Latvijas studentu izlase aprij astoņas ripas pret Polijas hokejistiem

Latvijas studentu izlase aprij astoņas ripas pret Polijas hokejistiem
Latvijas studentu izlases uzbrucējs Ričards Grīnbergs (priekšplānā). Foto: Catherine Kõrtsmik

Otro pārliecinošo zaudējumu Baltijas Izaicinājuma kausa izcīņā Igaunijas galvaspilsētā Tallinā piedzīvoja Latvijas studentu izlase, kas ar 4:8 kapitulēja Polijas nacionālās valstsvienības priekšā.

# Ģirta Ankipāna trenētā komanda vakar ielaida četrus vārtus pēc kārtas, ar 2:5 zaudējot mājiniecei Igaunijai, savukārt turnīra galvenā favorīte Polija ar 11:3 negaidīti pārliecinoši sagrāva Lietuvas izlasi.

# Šodien izšķirošs izrādījās pēdējais periods, kad poļi guva piecus vārtus, latviešiem šajā nogrieznī atbildot tikai ar diviem. Pa divām reizēm uzvarētāju labā šodien izcēlās Pāvels Zigmunts, Patriks Krežoleks un Alans Liščarčiks.

# Latvijas studentu izlase otrās trešdaļas sākumā spēja likvidēt divu vārtu deficītu, 2:2 panākot pēc Vladislava Barkovska un Regnāra Alkšņa raidījumiem. Trešā perioda astotajā minūtē Normunds Vībāns pietuvināja Latviju līdz 3:4, bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē Kristaps Roķis skaitliskajā vairākumā tobrīd padarīja rezultātu nedaudz pieklājīgāku - 4:7.

Baltijas Izaicinājuma kauss hokejā

DatumsSpēleRez./Laiks
11.11.Polija - Lietuva11:3
Igaunija - Latvijas studentu izlase5:2
12.11.Latvijas studentu izlase - Polija4:8
Lietuva - Igaunija19:00
13.11.Latvijas studentu izlase - Lietuva15:30
Igaunija - Polija19:00

Baltijas Izaicinājuma kauss hokejā

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Polija2200019:76
2.Igaunija110005:23
3.Lietuva100013:110
4.Latvijas studentu izlase200026:130

Izmantotie resursi:
https://www.eestihoki.ee/baltic-cha...


, 2021-11-12 18:21, pirms 2 gadiem
Apskatot sastāvu
Likumsakarīgs rezultāts
, 2021-11-12 18:47, pirms 2 gadiem
Polija, Igaunija spēlē ar kaujas sastāviem. Lietuvai arī laikam visi labākie, bet tik un tā vājākā komanda šajā turnīrā
, 2021-11-12 18:48, pirms 2 gadiem
lai vai kāds turnīrs, tomēr pēdējā laikā Polija hokejā simpatizē. ja neatcels turnīrus 1 un 2 divīzijās, tad būtu vīlies ja Poļi netiktu un 1A divīziju un tur jau ar pāris izlasēm jau varētu cīnīties cienījami, ja vel sarupēs kādu pārsteigumu kā pret Kazahstānu un Belarusiem Olimpiskajā kvalī, tad vispār zaji***s
Slēpts komentārs: Regbists
, 2021-11-12 20:11, pirms 2 gadiem
DOmāju ka pakāsīs ar lielāku starpību
, 2021-11-12 20:37, pirms 2 gadiem
Patīkami ka pēc Lipmaņa ēras izlašu pārtraukumos daudzas dažādas izlases piedalās dažādos turnīros. Iespēja daudziem hokejistiem nevārīties tikai savā sulā. Arī Ankipāna hokejistiem vērtīga, citam interesanta pieredze. Ne jau visos turnīros uzvarēsim, ne visas spēles uzvarēsim. Jauki, ja iespējas gūt citas emocijas, padzīvoties citā limenī. Normāls cilvēks adekvāti uztver spēku samēru, salīdzina savus spēkus nevis bļauj kā te daži labi komentāros par kaunu un tml. Protams, ka Latvijā būs hokejisti, kuri nespēs pieveikt igauņus, poļus. Arī tādi būs, kuri mocītos ar spāņiem, būs arī kam beļģi ciets rieksts. Mums amatieri netrūkst. Šādos pārtraukumos svarīgi ir spēlēt nevis baidīties un domāt - tur zaudēsim , tur nebrauksim.
, 2021-11-13 11:53, pirms 2 gadiem
Nākošreiz jāsūta Kontinentālā kausa cīnītāji V-pils Aļimp ar nosaukumu Latvijas olimpiskā izlase, lai Miķelis kādu hatt-trick uztaisa

Klausītava | Devītnieks: Haralds Egle. AHL traumu un apelsīnu pa galvu rūdījums

Haralds Egle grib, lai šis būtu viņa pavasaris – 27 gadus vecais liepājnieks grib aizbraukt uz pasaules čempionātu. Aprīlī iemeta savus pirmos, otros un – arī trešos vārtus Latvijas izlasē. Skolojies Amerikā un cīnījies par vietu zem Saules AHL. Kur savainojumi vajāja uz katra soļa. Liepājā uzspēlēja vienā maiņā ar Rūdolfu Balceru, bet no vecākajiem komandas biedriem varēja dabūt ar apelsīnu pa pakausi. Izspiedis asaru no leģendārā trenera Aleksandra Cicurska. Hokeja podkāsts Devītnieks – ciemos Haralds Egle.Paldies par atbalstu EHR, Venden, Balcia apdrošināšana
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF
5

Egle: "Šilovs AHL trenējās 3-4 stundas dienā. Tik daudz neviens vārtsargs nav trenējies"

Haralds Egle 2024. gadā iesoļoja bez gūtiem vārtiem Latvijas valstsvienības rindās, bet pavasara pārbaudes spēlēs viņš izcēlies jau trīs reizes. Liepājnieks intervijā podkāstam "Devītnieks" stāstīja par savu hokeja ceļu un lepnumu pārstāvēt Latviju.