Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Karsums: "Vārtsargi mums izglāba visas spēles"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karsums: "Vārtsargi mums izglāba visas spēles"
Mārtiņš Karsums un Latvijas izlase. Foto: Marko Leipolds

Latvijas izlase 8. novembrī pieveica Vācijas izlasi un izcīnīja “Deutschland Cup” kausu. Turnīrā kopumā tika aizvadītas trīs spēles, kurās izdevās izcīnīt divas uzvaras. Pirmajā spēlē Latvijas valstsvienība pieveica Vācijas U-23 komandu, otrajā spēlē piedzīvoja sauso zaudējumu pret Vācijas izlasi, bet finālspēlē, spēlējot pret to pašu komandu, izcīnīja uzvaru papildlaikā. Pēc turnīra savu komentāru sniedza komandas kapteinis Mārtiņš Karsums.

“Galvenais bija dabūt emocijas. Emocijas dabūjām, uzvarējām kausu. Protams, sākums, pret U-23, bija diezgan lēns - daži nebijām spēlējuši septiņus mēnešus. Dabūjām uzvaru pirmajā spēlē un tad nāca pretī lielā Vācijas izlase. Bija laba spēle, bet nerealizējām daudz momentus, [vārtsargs Rūdolfs Gusts] Lazdiņš labi nospēlēja, tāpēc liels paldies viņam. Šodien atkal sākums bija tāds lēns, varētu teikt, ka iemidzinājām viņus, tad izdevās gūt divus vārtus, tas bija labi. Ielaidām otros vārtus, kuri viņiem veiksmīgi iekrita, bet kopumā visa komanda ir malači, izturējām līdz beigām un papildlaikā Frenks [Razgals] izvilka," komentēja Karsums.

Viņš piebilda: "Uz turnīru bija atbraukuši daudz jaunie hokejisti, kuri iepriekš nebija spēlējuši izlasē. Baigie malači - spēlēja no pirmās minūtes līdz pēdējai. Protams, vārtsargi mums izglāba visas spēles. Arī "Olimp" maiņa visas trīs spēles bija uz tāda laba viļņa - veidoja daudz momentus un guva vārtus – viņi izskatījās vislabāk."

"Atzīmēt uzvaru baigi nesanāks, rīt 4:30 jāizbrauc no viesnīcas. "Bezdarbnieku klubiņa" vārdā ribētu teikt lielu paldies Latvijas Hokeja federācijai par to, ka paņēma mūs komandā un atļāva spēlēt turnīrā."

Finālspēlē divus vārtus Latvijas komandas sastāvā guva Frenks Razgals un vienus Gatis Sprukts.

Izmantotie avoti:
https://lhf.lv/lv/article/6732/latv...

  +6 [+] [-]

, 2020-11-08 22:09, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka vārtsargu pozīcijā mums ir dziļas rezerves. Šī turnīra censoņi pat top5 nebūtu ierindojami. Patiess prieks par šo turnīru mūsējo izpildījumā.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-09 08:19, pirms 3 gadiem
Tāpēc arī nav saprotama Dinamo vēlme spēlēt ar ārzemju vārtsargiem, jo pašiem ir savi labi jauni perspektīvi vārtsargi.

     [+] [-]

, 2020-11-09 14:03, pirms 3 gadiem
maris777 rakstīja: Tāpēc arī nav saprotama Dinamo vēlme spēlēt ar ārzemju vārtsargiem, jo pašiem ir savi labi jauni perspektīvi vārtsargi.
Piekrītu.
Visādi neftekhimiki dod savas skolas vārtsargiem spēlēt KHL, kam tās jauniešu sistēmas nav talantiem bagātākas kā LV hokeja apcirkņi. RD tikmēr ar vecim krieviem spēlē.