Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Arī Čehijas līgas rezultatīvākais aizsargs Balinskis brauks palīgā Latvijas izlasei

Arī Čehijas līgas rezultatīvākais aizsargs Balinskis brauks palīgā Latvijas izlasei
Uvis Balinskis. Foto: Jan Sukup-Štartfoto

Latvijas Hokeja federācija (LHF) turpina publicēt spēlētāju sarakstu, kuri piekrituši pārstāvēt Latvijas valstsvienību maijā Rīgā un Tamperē gaidāmajā pasaules čempionātā. Jāvārdu devis arī Čehijas Ekstralīgas rezultatīvākais aizsargs Uvis Balinskis.

Čehijā šovakar sāksies izslēgšanas spēļu pirmā kārta, kurā būs pārstāvēta arī Liberecas "Bili Tygri". Viens no komandas līderiem bija jaunpienācējs Uvis Balinskis, kurš 50 spēlēs izcēlās ar 11 vārtiem un 35 punktiem, abos rādītājos būdams Ekstralīgas labākais aizsargs.

Balinskis piedalījies četros pasaules čempionātos, bet pagājušā gada turnīru izlaida savainojuma dēļ. Toties viņš būs ierindā maijā, kad Latvijas izlase spēlēs Rīgā.

"Šis gads būs īpašs, jo spēlēsim pie pilnām tribīnēm ar mūsu faniem. Pārstāvēt Latvijas izlasi pašmāju čempionātā – par ko tādu esmu sapņojis kopš bērnības. Man būs liels gods būt daļai no šis komandas un palīdzēt gūt uzvaras, iepriecinot mūsu fanus," teica Balinskis.

Pasaules čempionāts sāksies 12. maijā, kad Latvijas izlase spēkosies pret Kanādu. Turpinājumā gaida dueļi pret Slovākiju, Čehiju, Norvēģiju, Slovēniju, Kazahstānu un Šveici. Zelta medaļu liktenis tiks noskaidrots 28. maijā Tamperē.


, 2023-03-08 12:44, pirms gada
Iespējams, viņam nav laika sekot aktualitātēm un ziņām, tāpēc viņš varbūt nezina, ka tribīnes var arī nebūt tik pilnas kā cerēts - vismaz spriežot pēc joprojām pieejamo biļešu apjoma.
Par to var pateikt "PALDIES" organizētājiem...
, 2023-03-08 12:58, pirms gada
Prieks , ka latviešu puika rezultatīvākais aizsargs vienā no eiropas TOP - 6 līgām . Tik pat daudz saber PČ Rīgā arī pretinieku kastē .
Veiksmi tev un Latvijas izlasei !
, 2023-03-08 13:01, pirms gada
0:11 pret CAN
, 2023-03-08 13:10, pirms gada
Trībīnēs vējš svilpos
, 2023-03-08 13:20, pirms gada
Pirms kādiem četriem/pieciem gadiem, kad Balinskis tā pa īstam ienāca LV izlasē, jau čomiem stāstīju, ka Uvis nedaudz atgādina Ozoliņu pēc spēles manieres un mums būs lielisks offensive tipa aizsargs.. Nu gadi ir pagājuši un džeks ir top uzbrūkošā tipa aizsargs savā līgā.
, 2023-03-08 13:50, pirms gada
"Šis gads būs īpašs, jo spēlēsim pie pilnām tribīnēm ar mūsu faniem."

Tad jau redzēs, tās pilnās tribīnes😂
, 2023-03-08 14:21, pirms gada
A.Iverson 3# rakstīja: "Šis gads būs īpašs, jo spēlēsim pie pilnām tribīnēm ar mūsu faniem."

Tad jau redzēs, tās pilnās tribīnes😂
gan jau būs, jo ir pietiekoši daudz cilvēku, kuri var atļauties biļetes par šādām naudām. Jautājums ir, vai šie cilvēki ir īstie fani, kuri spēs nodrošināt lielisku atmosfēru arēnā.
, 2023-03-08 14:22, pirms gada
zzk rakstīja: Iespējams, viņam nav laika sekot aktualitātēm un ziņām, tāpēc viņš varbūt nezina, ka tribīnes var arī nebūt tik pilnas kā cerēts - vismaz spriežot pēc joprojām pieejamo biļešu apjoma.
Par to var pateikt "PALDIES" organizētājiem...
Tribīnes būs pilnas uz mūsu spēlēm, par to nav šaubu. Jau šodien sāka 15% atlaides dot. Ja nāks tuvāk, un nebūs izpārdots, iedos arī 20 un 30% atalides.
, 2023-03-08 14:38, pirms gada
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Tribīnes būs pilnas uz mūsu spēlēm, par to nav šaubu. Jau šodien sāka 15% atlaides dot. Ja nāks tuvāk, un nebūs izpārdots, iedos arī 20 un 30% atalides.
Tirgus likums ... būs pieprasījums , būs cena . Nebūs būs lielās izpārdošanas ar lielām atlaidēm .
, 2023-03-08 15:03, pirms gada
Tas piekrīt un tas,lai gan es domāju izlases ģenerālmenedžerim ir jānosauc izlases kandidātu saraksts un ,tad jāgaida ,kurš piekrīt ,kurš nē.Kā savulaik teica Beresņevs pareizi esot paplašinātais saraksts un tieši tiem,kuriem cerību maz tikt izlasē esot patīkami izlasīt savu uzvārdu un saprast,ka tevi nav aizmirsuši.
, 2023-03-08 16:47, pirms gada
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Tribīnes būs pilnas uz mūsu spēlēm, par to nav šaubu. Jau šodien sāka 15% atlaides dot. Ja nāks tuvāk, un nebūs izpārdots, iedos arī 20 un 30% atalides.
Diezgan godīgi pret tiem kas nopirka bez atlaidēm (domāju ,ka tie ir īstenie hokeja fani)... bet laikam godīgums/godprāts nav piemērojams pret LV hokeja dzīves stūrmaņiem!
, 2023-03-08 17:57, pirms gada
Kas vārtos?
, 2023-03-08 17:59, pirms gada
Number 0 rakstīja: gan jau būs, jo ir pietiekoši daudz cilvēku, kuri var atļauties biļetes par šādām naudām. Jautājums ir, vai šie cilvēki ir īstie fani, kuri spēs nodrošināt lielisku atmosfēru arēnā.
Sanāk jo lielāks nabags jo skaļāk bļauj
, 2023-03-08 18:15, pirms gada
Tā ir, inteliģentāki cilvēki ir klusāki... Bet tas neattiecas uz fanošanu par LV hokeja izlasi.
, 2023-03-08 20:54, pirms gada
Ļaujiet minēt!? Organizatori sajutuši ka di.sa deg no biļešu nepārdošanas. Tagad visdrīzāk par atlīdzību mēģina salasīt hokeja izlasei kādu skanīgāku vārdu😁
, 2023-03-09 10:24, pirms gada
hokejists77 rakstīja: Kas vārtos?
gaidi. Vēl jau laika daudz
, 2023-03-09 11:36, pirms gada
Number 0 rakstīja: Pirms kādiem četriem/pieciem gadiem, kad Balinskis tā pa īstam ienāca LV izlasē, jau čomiem stāstīju, ka Uvis nedaudz atgādina Ozoliņu pēc spēles manieres un mums būs lielisks offensive tipa aizsargs.. Nu gadi ir pagājuši un džeks ir top uzbrūkošā tipa aizsargs savā līgā.
NHL skauti pat brauc skatīties viņu.

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.