Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Pagājušās regulārās sezonas rezultatīvākais hokejists Tambijevs paliek ''Zemgale/LLU''

Pagājušās regulārās sezonas rezultatīvākais hokejists Tambijevs paliek ''Zemgale/LLU''
Kirils Tambijevs. Foto: Ruslans Antropovs

Latvijas hokeja komanda ''Zemgale/LLU'' paziņojusi, ka tās sastāvā nākamajā sezonā spēlēs 29 gadus vecais Kirils Tambijevs, kurš iepriekšējā regulārajā sezonā ar 20 vārtiem un 32 rezultatīvām piespēlēm kļuva par rezultatīvāko čempionāta spēlētāju.

Pagājušās sezonas sudraba medaļas ieguvēja Latvijas hokeja čempionātā ''Zemgale/LLU'' aktīvi komplektē sastāvu gaidāmajai sezonai. Iepriekš vienība bija paspējusi paziņot par sadarbības turpināšanu ar vairākiem hokejistiem, tostarp vienu no līderiem uzbrukumā Robertu Jekimovu, kā arī aizsardzības balstu Mārtiņu Poreju. Savukārt vārtos turpinās spēlēt Rihards Cimermanis.

Šodien ''Zemgale'' paziņojusi, ka arī nākamajā sezonu to pārstāvēs pagājušās regulārās sezonas rezultatīvākais uzbrucējs Kirils Tambijevs, kurš 27 spēlēs guva 20 vārtus un izdarīja 32 rezultatīvas piespēles. Savainojuma dēļ Tambijevs nevarēja palīdzēt jelgavniekiem izslēgšanas spēlēs un, visticamāk, arī rezultatīvais uzbrucējs pietrūka ''Zemgalei'', lai izrādītu pretestību ''Olimp/Venta 2002''.

29 gadus vecais uzbrucējs sekmīgi spēlēja HK ''Rīga'' sastāvā Krievijas Jauniešu līgā, bet visnotaļ ātri pārcēlās uz Krieviju, kur pārstāvēja vēl divas šīs valsts MHL komandas. Vēlāk Tambijevs četrus gadus spēlēja Krievijas Augstākajā līgā tādās komandās kā Sanktpēterburgas ''Dynamo'', Karagandas ''Saryarka'' un Ustkamenogorskas ''Torpedo''. 123 regulārās spēlēs hokejists izcēlās ar 24 vārtiem un 61 rezultatīvu piespēli, 2019. gadā ar ''Saryarka'' kļūstot par VHL čempionu.

Karjeras laikā kā leģionārs spēlējis arī Rumānijā, bet 2019. gadā atgriezās Latvijā, vispirms vienu sezonu pavadot ''Kurbadā'', bet pirms iepriekšējās sezonas pievienojoties ''Zemgalei/LLU''.

Izmantotie resursi:
https://www.hkzemgale.lv/latvijas-c...


, 2021-07-27 18:12, pirms 3 gadiem
njā, kāpēc īsti viņu neaicina uz RD pārbaudīties vai izlasē kādu spēli uzspēlēt?!
, 2021-07-27 18:38, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: njā, kāpēc īsti viņu neaicina uz RD pārbaudīties vai izlasē kādu spēli uzspēlēt?!
Tur ir savs svingeru klubiņš
Kurā cilvjus no malas redz nelabprāt
Cita racionăla skaidrojuma neredzu
Savā laikā bišķi izlasē patestēja depilī
Izskatījās tīri ok
Viņa piespēles partneri nerealizēja no vārtu priekšas
Būtu dabūjis kādu aci, varbūt aizķertos
Nu un pie aizsardzības jāpiestrādā
, 2021-07-29 16:17, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: njā, kāpēc īsti viņu neaicina uz RD pārbaudīties vai izlasē kādu spēli uzspēlēt?!
Vai tad nav jau ntās reizes tur bijis uz tryoutu?

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.