Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Liepājnieku nometnei pievienojas Lauris Bajaruns

Liepājnieku nometnei pievienojas Lauris Bajaruns
Lauris Bajaruns
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas čempionāta vienība "Liepāja" turpina gatavošanos jaunajai sezonai. Šodien kļuvis zināms, ka komandas treniņnometnei pievienojušies uzbrucējs Lauris Bajaruns, kā arī aizsargi Mārtiņš Oskars Freimanis un Bruno Bērziņš.

28 gadus vecais Bajaruns kopš Liepājas "Metalurga" izjukšanas pēdējās četras sezonas aizvadījis Čehijas, Dānijas, Slovākijas un Francijas spēcīgākajās līgās. 2015. gadā Bajaruns Latvijas izlases sastāvā spēlēja arī pasaules čempionātā hokejā.

Lai gan pērnās sezonas ievadā Bajaruns trīs spēles aizvadīja liepājnieku sastāvā, vēlāk uzbrucējs devās uz Nicu, kur 30 spēlēs atzīmējās ar 12 rezultativitātes punktiem.

Mārtiņš Oskars Freimanis liepājnieku rindās spēlēs visās iepriekšējās trīs sezonās, taču vietu komandas pamatsastāvā līdz šim tā arī nav izcīnījis. Pērn novembrī Freimanis pievienojās "Mogo" rindām, sezonas gaitā 19 spēlēs gūstot 25 punktus. Sezonu viņš noslēdza piecu Latvijas čempionāta rezultatīvāko aizsargu pulkā.

Vien 18 gadus vecais Bruno Bērziņš līdz šim spēlējis "Venta 2002" sastāvā, pērn kopā ar komandu negaidīti izcīnot arī Latvijas 1. līgas čempiona titulu.

Atgādināsim, ka liepājnieku rindās šovasar atgriezies Bruno Zabis. Komandas rindām pievienojušies Daniels Bogdzjuls, Edgars Homjakovs, tāpat arī Roberts Mamčičs un Romāns Ņekļudovs.

"Liepāja" pirmās pārbaudes spēles aizvadīs jau 27. un 29. jūlijā, savā laukumā tiekoties ar MHL spēlējošo Kuņluņas vienību. Ceturtdien spēle sāksies 18:30, taču sestdien tā tika aizvadīta pulksten 13:30.


, 2017-07-26 15:17, pirms 7 gadiem
Mēķinās spuroties pretī Kurbadam!
, 2017-07-26 15:33, pirms 7 gadiem
Latvijas čempis sāk piesaistīt arvien kvalitatīvākus špīlerus varbūt beidzot no federācijas klubi lielāku finansējumu saņem?
, 2017-07-26 15:38, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Latvijas čempis sāk piesaistīt arvien kvalitatīvākus špīlerus varbūt beidzot no federācijas klubi lielāku finansējumu saņem?
Kurš teicis, ka Bajaruns atkal sezonas laikā nepazudīs tālēs zilajās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-26 16:17, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Latvijas čempis sāk piesaistīt arvien kvalitatīvākus špīlerus varbūt beidzot no federācijas klubi lielāku finansējumu saņem?
Kādā sakarā federācijā jādod klubiem finansējums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-26 17:39, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Liepājai formējas visai spēcīgs sastāvs. Izņemot Bajarūnu, visi pārējie - Zabis, Freimanis, Bogdzjuls, Homjakovs, Mamčics ir Liepājas hokeja audzēkņi, kas sevi šeit jau gana labi apliecinājuši, tik vien, ka izaugsmes dēļ devušies prom.
Pieņemu, ka kāds sezonas gaitā atkal aizlaidīsies, bet liela daļa droši vien pilnu sezonu nospēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-27 01:19, pirms 7 gadiem
Liepāja kārtīgi bruņojas. Tas priecē! Lai tik piestrādā arī pie skatītājiem.
, 2017-07-27 08:00, pirms 7 gadiem
Prieks,ka atgriežas labi spēlētāji. Par skatītājiem nav ko uztraukties - Liepājā, salīdzinoši ar pārējām komandām, spēles ir labi apmeklētas. Un būs vēl labāk, ja būs vairāk savējo spēlētāju.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.