Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Arī aizsargs Porejs paliks ''Zemgale/LLU'' uz vēl vienu sezonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī aizsargs Porejs paliks ''Zemgale/LLU'' uz vēl vienu sezonu
Ričards Bernhads, Mārtiņš Porejs (pa vidu) un Harijs Brants. Foto: HK Zemgale/LLU

Pagājušās sezonas sudraba medaļas ieguvēja Optibet hokeja čempionātā ''Zemgale/LLU'' oficiāli informējusi, ka tās sastāvā arī nākamajā sezonā spēlēs 30 gadus vecais aizsargs Mārtiņš Porejs. Iepriekšējā sezonā 27 spēļu laikā spēlētājs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušās sezonas sudraba medaļas ieguvēja Latvijas hokeja čempionātā ''Zemgale/LLU'' turpina aktīvi informēt par tās sastāva aprisei gaidāmajā sezonā. Klubs šodien informē, ka nākamajā sezonā to otro gadu pēc kārtas turpinās pārstāvēt 30 gadus vecais aizsargs Mārtiņš Porejs.

Pagājusī sezona Porejam nebija tā spilgtākā savainojumu dēļ. Regulārajā turnīrā hokejists aizvadīja vien 18 spēles, to laikā izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Porejs paspēja atgriezties vienības sastāvā uz izslēgšanas mačiem, palīdzot klubam izcīnīt sudraba medaļas. Deviņās spēlēs hokejists ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Mārtiņš Porejs ir ar bagātu karjeras pieredzi. Spēlējis gan HK ''Rīga'' Krievijas jauniešu līgā, gan trīs sezonas pierakstījies Rīgas ''Dinamo'' sastāvos. Visvairāk spēļu (19) aizvadījis 2012./2013. gadā, kad 19 mačos izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Bez ''Zemgales'' Latvijā spēlējis arī ''Liepājā'' un ''Kurbadā''. Porejs divas reizes izcīnījis Latvijas čempiona titulu, kā arī divas sudraba un bronzas medaļas.

Hokejista ceļi veduši arī uz ārzemēm. 2015./2016. gadā Porejs pārstāvēja Skotijas ''Dundee Stars'', bet 2016./2017. gadā pierakstījās Katovices GKS kluba sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.hkzemgale.lv/aizsargs-a...