Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

OHL treneri kā labākos novērtē Ozoliņu, Rēdlihu un Anču

OHL treneri kā labākos novērtē Ozoliņu, Rēdlihu un Anču
Artūrs Ozoliņš. Foto: Zemgale/LLU

"Optibet" hokeja līga paziņojusi hokejistus, kuri atzīti par labākajiem savās pozīcijās līgas treneru balsojumā. Labākā vārtsarga un aizsarga balvas ceļo pie "Mogo"/LSPA hokejistiem, bet labākais uzbrucējs nāk no "Zelgales"/LLU.

Ulda Opita vārdā nosaukto balvu kā Latvijas čempionāta labākais vārtsargs saņēma "Mogo"/LSPA cietokšņa sargs Henrijs Ančs, kurš regulārajā sezonā 15 cīņās ielaida vidēji 1,37 ripas un atvairīja 93,2% metienu. Abi šie rādītāji bija labākie OHL pamatturnīrā.

Dzelzs vīra Kārļa Skrastiņa balvu kā līgas labākais aizsargs otro gadu pēc kārtas saņēma Krišjānis Rēdlihs. Bijušais Latvijas izlases aizsargs "Mogo"/LSPA rindās 35 spēlēs guva 7 vārtus un veica 20 rezultatīvas piespēles

Savukārt Sergeja Žoltoka balvu kā OHL labākais uzbrucējs ieguva "Zemgale"/LLU centrs Artūrs Ozoliņš. Jelgavas komandas kapteinis 33 spēlēs guva 22 vārtus, izdarīja 28 rezultatīvas piespēles un uzvarēja 59.28% iemetienos.

Edgara Rozenberga vārdā nosauktā labākā trenera balva tiks paziņota pēc play-off turnīra noslēgšanās.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7056/nosa...


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.