Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Zemgales/LLU" rindās paliek aizsargs Grekovs un uzbrucējs Roķis

"Zemgales/LLU" rindās paliek aizsargs Grekovs un uzbrucējs Roķis
Iļja Grekovs. Foto: Agris Bricis, Optibet Hokeja līga

"Optibet" hokeja līgas pagājušās sezonas vicečempione "Zemgale/LLU" turpina sastāva būvēšanu, gatavojoties jaunajai sezonai. Komandas rindās paliks aizsargs Iļja Grekovs un uzbrucējs Kristaps Roķis.

22 gadus vecais Iļja Grekovs, kurš karjeras laikā spēlējis Krievijas un Amerikas junioros, pagājušajā sezonā laukumā devās 35 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un 11 piespēlēm. Savukārt desmit izslēgšanas mačos viņa kontā 0+1. Grekovs turpinās studijas Latvijas Lauksamniecības universitātē.

20 gadus vecais Kristaps Roķis komandai pievienojās pēc sezonas sākuma. Viņš piedalījās 22 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un trim piespēlēm un galvenokārt spēlējot trešajā vai ceturtajā maiņā. Pirms tam uzbrucējs divas sezonas pavadīja HK "Rīga" rindās.

Iepriekš "Zemgale" ziņoja par vārtsarga Riharda Cimermaņa palikšanu komandā. Tāpat pievienosies aizsargi Ņikita Koļesņikovs un Edgars Dīķis, kuri ilgāku laiku spēlējuši ārzemēs.

Izmantotie resursi:
https://www.hkzemgale.lv/grekovs-tu...
https://www.hkzemgale.lv/kristaps-r...


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.