Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Par OHL labāko vārtsargu atzīts "Zemgales" pirmais numurs Cimermanis

Par OHL labāko vārtsargu atzīts "Zemgales" pirmais numurs Cimermanis
Rihards Cimermanis. Foto: Agris Bricis/OHL

Ulda Opita balvu par labāko vārtsargu ieguvis Jelgavas "Zemgales"/LLU vārtsargs Rihards Cimermanis, atklājusi Latvijas hokeja līga.

Par regulārās sezonas uzvarētāju kļuva "Zemgale"/LLU, kas 36 spēlēs izcīnīja 31 uzvaru un sakrāja 62 punktus, par sešiem punktiem apsteidzot topošo čempioni "Olimp"/"Venta 2002". Savukārt regulārās sezonas vārtsargu statistikas ailēs izcēlās jelgavnieku pamatvārtsargs Rihards Cimermanis, kurš vidēji ielaida 1,80 ripas un atvairīja 93,21% metienu. Viņam sekoja "Mogo"/LSPA vārtu vīrs Henrijs Ančs, kurš ielaida 1,89 ripas un tika galā ar 93,01% metienu.

Pusfinālā "Zemgale" ar 4-2 pārspēja "Mogo"/LSPA, tomēr finālsērijā ne reizi nebija vadībā un ar 0-4 kapitulēja "Olimp"/"Venta 2002". Cimermanis izslēgšanas spēlēs ielaida vidēji 2,10 ripas un atvairīja 91,77% metienu. Statistikas rādītājos labākais bija čempionu vārtsargs Rūdolfs Gusts Lazdiņš, kurš spēlēja tikai finālsērijā un četrās spēlēs ielaida vidēji 1,00 ripas un atvairīja 95,65% metienu. Kārlis Zakrevskis pusfinālsērijā pret "Liepāju" (4-1) ielaida vidēji 2,02 ripas un atvairīja 92,42% metienu.

Atgādinām, ka Sergeja Žoltoka vārdā dēvēto balvu labākajam uzbrucējam ieguva Cimermaņa kluba biedrs Roberts Jekimovs, bet Kārļa Skrastiņa balvu labākajam aizsargam saņēma Krišjānis Rēdlihs no "Mogo"/LSPA.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/optibethok...


, 2021-04-16 15:10, pirms 3 gadiem
Aizsargu jau varēja dot kādam no Olimpa vīriem, čempioni bešā.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.