Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: M. Lipsbergs par ukraiņu boršču, Kalvīša "Aisbergu" un Tambijeva laikiem

Latvijas hokejā ir četri Lipsbergi – brāļi Edgars (1989.) un Miks (1991.), kuriem brālēni ir vēl divi brāļi Lipsbergi – Krišs un Roberts. Laiku pa laikam kāds no viņiem “uzpeld” pat līdz “Dinamo”, kur ilgstošāk gan uzturas tikai Roberts. Miks (1,91 m) četros mačos vilcis mugurā “Dinamo” kreklu, bet publikai droši vien vairāk prātā palicis kā 2015. gada Latvijas čempionāta MVP. Spēlējis Francijas un Ukrainas Virslīgās, kā arī pēc spēka Somijas otrajā līgā. Šīs sezonas septembrī atzīts par Ukrainas čempionāta labāko spēlētāju, bet decembrī palūgts... atstāt Hersonas klubu. Vecuma limita dēļ. Kaut bijis kluba labākais metējs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2020-01-17 14:26, pirms 4 gadiem
MooXi.net - liеlisks projekts piеаugušаjiеm, kuri vēlas atrаst sеksa pаrtneri

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.