Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vai "Zemgale"/LLU spers otro soli Latvijas fināla virzienā?

Vai "Zemgale"/LLU spers otro soli Latvijas fināla virzienā?
Ričards Bernhards. Foto: Zemgale/LLU

"Optibet" hokeja līgā (OHL) turpinās pusfināli. Šovakar pulksten 19:30 "Zemgale"/LLU sērijas otrajā spēlē savā laukumā uzņems Rīgas "Dinamo". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

• Pirmdienas vakarā "Zemgale"/LLU savā laukumā sagrāva sāncenšus ar 7:0 un sērijā panāca 1-0.

• Trīs rezultatīvas piespēles atdeva komandas kapteinis Gatis Gricinskis, trīs punktu ražu ievāca arī Pēteris Purmalis (2+1) un Haralds Slišāns (1+2).

• Ēriks Vītols jelgavnieku vārtos tika galā ar 24 metieniem un turpināja playoff sauso sēriju, kas sasniegusi 240 minūšu atzīmi.

• Tas ir jauns Latvijas čempionāta rekords. Iepriekšējais četrus gadus piederēja "Mogo"/LSPA vārtsargam Henrijam Ančam un jau tagad labots par vairāk nekā pilnas spēles tiesu.

• Vītols vārtus neielaida arī visā ceturtdaļfināla sērijā pret Elektrēnu "Energija".

• Pirmdien "Zemgale"/LLU laukumā lika labāko sastāvu, kas šosezon spēlē Somijā. Rīt un parīt paredzētas "Mestis" noslēdzošās spēles, tāpēc nāksies dalīt spēkus.

"Optibet" Hokeja līgas pusfināls

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēleSērijā
Mogo/LSPA – Prizma3:2 P6:2.16.03.18.03.2-0
Zemgale/LLU – Dinamo Rīga7:015.03.17.03.19.03.1-0

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.