Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Jau pēc divām spēlēm šķiras Ukrainas čempiona Koļesņikova un "Zemgales" ceļi

Jau pēc divām spēlēm šķiras Ukrainas čempiona Koļesņikova un "Zemgales" ceļi
Ņikita Koļesņikovs. Foto: HK "Zemgale"

LETA. "Optibet" hokeja līgas (OHL) komanda "Zemgale"/LLU lauzusi līgumu ar aizsargu Ņikitu Koļesņikovu, piektdien savā "Twitter" kontā informē klubs.

"Pēc abpusējas vienošanās "Zemgale"/LLU lauza līgumu ar aizsargu Koļesņikovu," rakstīts kluba "Twitter" kontā. Jūlija sākumā puses panāca vienošanos par aizsarga spēlēšanu Jelgavas komandā.

Koļesņikovs aizvadītajā sezonā Doņeckas "Donbass" vienības rindās tika kronēts par Ukrainas čempionu. Viņš 26 spēlēs atzīmējās ar desmit rezultatīvām piespēlēm, bet deviņos "play-off" mačos viņam 0+2. Sezonu iepriekš aizsargs 17 spēles aizvadīja citā OHL komandā "Mogo", bet pēc tam pārcēlās uz Donbasu.

Karjeras laikā Koļesņikovs spēkus izmēģinājis Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL), kā arī Slovākijas, Krievijas Norvēģijas, Itālijas, Dānijas, Zviedrijas, Ungārijas, Skotijas, Polijas un arī Austrālijas hokeja čempionātos. Aizsargs karjeras sākumā pārstāvējis arī Latvijas U-18 un U-20 izlases. Tāpat viņš centies iekļūt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" sastāvā.

"Zemgale"/LLU pagājušajā sezonā uzvarēja regulārajā turnīrā, bet izslēgšanas spēļu finālā piekāpās čempionei "Olimp"/"Venta 2002". Sezonu komanda sākusi ar panākumiem pār "Olimp"/"Venta 2002" (7:4) un Daugavpils "Dinaburgu" (6:2). Koļesņikovs šajos mačos atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2021-09-10 14:22, pirms 3 gadiem
on the road again
, 2021-09-10 14:22, pirms 3 gadiem
normāls čemodāns džeks uz kuru pasaules līgu tagad aizbrauks, kur vēl nav pabijis?
, 2021-09-10 14:23, pirms 3 gadiem
tagad elitprospekts jātur vislaik vaļā, kamēr šams kaut kur atkal piezemēsies
, 2021-09-10 14:28, pirms 3 gadiem
Ņikitas aģents sajauca līgas. OHL pieraksts viņam jau bija.
, 2021-09-10 15:37, pirms 3 gadiem
Kad Zemgale ņēma Koļesņikovu tiešām nezināja ka tas ir max 2-3 mēnešu projekts ?
, 2021-09-10 16:45, pirms 3 gadiem
arābu emirāti?
, 2021-09-10 16:51, pirms 3 gadiem
Baltic Taxi rakstīja: Kad Zemgale ņēma Koļesņikovu tiešām nezināja ka tas ir max 2-3 mēnešu projekts ?
Zemgalei jau tas sastāvs pagalam šķidrs pagaidām ir. Gan jau ka zināja, bet arī šim 2 spēlēm noderēja.
, 2021-09-10 18:09, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: tagad elitprospekts jātur vislaik vaļā, kamēr šams kaut kur atkal piezemēsies
Joberlīgu prospekts
, 2021-09-10 18:43, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Joberlīgu prospekts
Kad runā par "profesionālu sportistu", parasti iedomājas NHL, KHL un jebkuras citas TOP līgas (atkarībā no sporta), bet absolūtajam vairākumam šo sportistu karjera tieši tā arī izskatās - katru gadu meklē jaunu komandu, kas gatava maksāt algu.

Ok, Koļesņikova piemērs jau arī ir tāds "ārpus normas", taču, ja jau tā tā dzīve iegrozījusies, kāpēc nepaceļot? Turklāt kādas būtu alternatīvas? Aizbraukt uz kādu Zviedrijas joberlīgu un kaplēties aiz polārā loka? Teikšu, nu tāda perspektīva.
, 2021-09-10 18:55, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kad runā par "profesionālu sportistu", parasti iedomājas NHL, KHL un jebkuras citas TOP līgas (atkarībā no sporta), bet absolūtajam vairākumam šo sportistu karjera tieši tā arī izskatās - katru gadu meklē jaunu komandu, kas gatava maksāt algu.

Ok, Koļesņikova piemērs jau arī ir tāds "ārpus normas", taču, ja jau tā tā dzīve iegrozījusies, kāpēc nepaceļot? Turklāt kādas būtu alternatīvas? Aizbraukt uz kādu Zviedrijas joberlīgu un kaplēties aiz polārā loka? Teikšu, nu tāda perspektīva.
Ņikita jau bija zviedru joberlīgā...
tagad kāda franku vai alpu līga jāapgūst diezgan iecienījama taka mūsējiem tagad un nav bijis
, 2021-09-10 18:57, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: Ņikita jau bija zviedru joberlīgā...
tagad kāda franku vai alpu līga jāapgūst
Ko te var pateikt? Lai viņam veicas!
Kad būs noslēdzis karjeru, noteikti varētu aizdomāties par grāmatas rakstīšanu, jo, gan jau, būtu ko stāstīt.
, 2021-09-11 10:14, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Turklāt kādas būtu alternatīvas? Aizbraukt uz kādu Zviedrijas joberlīgu un kaplēties aiz polārā loka? Teikšu, nu tāda perspektīva.
Nu tad jau labāk tās zviedru joberlīgas aiz polārā loka nekā kaut kāda smirdīga čuhostāna tepat austrumos. Aiz tā polārā loka pie zviedriem būs vairāk civilizācijas un komforta(sadzīves līmenī) nekā kādā muhosranskā VHL vai vēl zemāk. Par "Donbass" neiet runa Ukraina ir ok tur piem. daža laba autostrāde ir tagad labāk un modernāk uztaisīta nekā pat pie mums, bet runa iet par liliputina wonderlandi un viņu joberlīgām, kur spēles limenis varbūt arī ir +/- ok, bet viss pārējais(sadzīviski) ir savoku "čurkmenistānas" līmenī...
, 2021-09-11 19:07, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Nu tad jau labāk tās zviedru joberlīgas aiz polārā loka nekā kaut kāda smirdīga čuhostāna tepat austrumos. Aiz tā polārā loka pie zviedriem būs vairāk civilizācijas un komforta(sadzīves līmenī) nekā kādā muhosranskā VHL vai vēl zemāk. Par "Donbass" neiet runa Ukraina ir ok tur piem. daža laba autostrāde ir tagad labāk un modernāk uztaisīta nekā pat pie mums, bet runa iet par liliputina wonderlandi un viņu joberlīgām, kur spēles limenis varbūt arī ir +/- ok, bet viss pārējais(sadzīviski) ir savoku "čurkmenistānas" līmenī...
Nez vai tas virziens un, vēl jo vairāk, līmenis šoreiz ir aktuāls.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.