Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hārtlija "Avangard" lauž līgumu ar Ščerbaku, kurš vasarā atgriezās no Ziemeļamerikas

Hārtlija "Avangard" lauž līgumu ar Ščerbaku, kurš vasarā atgriezās no Ziemeļamerikas
Ņikita Ščerbaks "Canadiens" sastāvā NHL spēlē. Foto: AFP/Scanpix

KHL klubs Omskas „Avangard” oficiāli apstiprinājis, ka pēc abpusējas vienošanās lauzts līgums ar 23 gadus veco krievu uzbrucēju Ņikitu Ščerbaku. No līguma, kas bija noslēgts uz trim gadiem, izpildīti tika tikai daži mēneši.

„Avangard” līguma laušanu pamatoja ar to, ka Ņikita Ščerbaks šobrīd nespēj ielauzties Boba Hārtlija vadītās komandas pirmajās divās maiņās, savukārt trešajā un ceturtajā maiņā viņu turēt vairs nav lietderīgi ne klubam, ne pašam spēlētājam. „Ņikita ir talantīgs spēlētājs, viņam nepieciešamas iespējas pierādīt sevi, un šādas iespējas viņš tiks citā komandā,” krievu mediji pavēstīja „Avangard” prezidents Maksims Sušinskis.

Ščerbaks šovasar noslēdza līgumu ar „Avangard” uz trim gadiem. Sezonas pirmajos divos mēnešos viņš piedalījies 16 mačos un guvis sešus punktus (2+4), bet pirms trim dienām tika izlikts KHL atteikumu draftā.

Ščerbakam šī bija KHL debija, jo viņš iepriekš spēlēja Ziemeļamerikā „Canadiens” un „Kings” klubu sistēmās. Monreālas klubs viņu draftēja 2014. gada pirmajā kārtā ar 26. numuru, viņš arī tika pie 29 NHL spēlēm „Canadiens” sastāvā, bet pagājušajā sezonā tika aizmainīts uz „Kings”. Losandželosā Ščerbaks uzspēlēja astoņos mačos, bet fārmklubā AHL 23 mačos tika pie 11 punktiem.

Ščerbaks pats pēc atlaišanas krievu medijiem norādīja, ka pagaidām ir bez emocijām par notikušo: „Aģents piezvanīja un pateica, kas notiek. Ar Hārtliju un Sušinski īpaši nerunājām. Man šobrīd vispār nav nekā sakāma par „Avangard”, nevēlos komentēt. Visticamāk, ka palikšu KHL, taču šobrīd ir laiks padomāt un apsvērt iespējas.”

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


, 2019-10-31 18:29, pirms 4 gadiem
Nja.. un salīdzinot kādi atkritumi Dinamo spēlē..
, 2019-10-31 19:14, pirms 4 gadiem
ilgonix rakstīja: Nja.. un salīdzinot kādi atkritumi Dinamo spēlē..
Bet kādi atkritumi te komentē..
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.