Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pēc Parē vēlmes kļūt par Baltkrievijas pilsoni Minskas "Dinamo" paraksta somu Pulkinenu

Pēc Parē vēlmes kļūt par Baltkrievijas pilsoni Minskas "Dinamo" paraksta somu Pulkinenu
Tēmu Pulkinens. Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" dažas dienas pirms jaunās sezonas sākuma parakstījis viena gada līgumu ar somu uzbrucēju Tēmu Pulkinenu, kurš pērn bija rezultatīvākais komandā.

"Ņemot vērā to, ka Frānsiss Parē nāca klajā ar iniciatīvu kļūt par Baltkrievijas pilsoni, mums atbrīvojās vieta vienam leģionāram," teica minskiešu ģenerāldirektors Dmitrijs Baskovs. "Dinamo" un citām KHL komandām, kas atrodas ārpus Krievijas, nav leģionāru limita, tomēr Minskā vēlas samazināt ārzemnieku īpatsvaru sastāvā.

"Centāmies strādāt operatīvi un jau līdz sezonas sākumam atrast ārzemnieku. Galvenā prioritāte bija Pulkinens – sarunas bija sākušās jau sen, un ļoti gribējām, lai viņš atgrieztos Minskā, ņemot vērā sniegumu, kuru viņš demonstrēja pagājušajā sezonā. Arī pats Tēmu neslēpa vēlmi atkal spēlēt mūsu komandā," atzina Baskovs.

Pulkinens pagājušajā sezonā piedalījās 50 spēlēs, gūstot 15 vārtus un pievienojot 14 piespēles. Ar 29 punktiem bija gana, lai kļūtu par Minskas "Dinamo" rezultatīvāko spēlētāju. Pirms tam viņš piecas sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, aizvadot 83 spēles Nacionālās hokeja līgas klubu Detroitas "Red Wings", Minesotas "Wild" un Arizonas "Coyotes" sastāvos.

Tikmēr Krievijas medijos parādījušās ziņas, ka spēlēt hokeju nevarēs Minskas "Dinamo" kanādiešu aizsargs Marks Andrē Granjāni. Viņš ir traumēts, un savainojums liedz lidot.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/sobytiya/t...
https://www.sports.ru/hockey/107772...


, 2019-08-31 11:54, pirms 5 gadiem
Viņš ir traumēts, un savainojums liedz lidot. Netiek lidmašīnā vai kā?
, 2019-08-31 12:36, pirms 5 gadiem
Es reti piesienos rakstu izvēlētajām tēmām, bet vai, tomēr nebūtu svarīgāk uzrakstīt par hokeja čempionu līgu un tajā spēlējošo latviešu gaitām, kā par 2. šķiras letiņu pārejām un Minskas papildinājumiem?
, 2019-08-31 13:02, pirms 5 gadiem
Vot kā vajag "samazināt ārzemnieku īpatsvaru komandā"! Vajag visus uzņemt pilsonībā - un arzemnieku problēma likvideta!
, 2019-08-31 13:07, pirms 5 gadiem
Atbrīvojusies vieta āksti!
, 2019-08-31 15:02, pirms 5 gadiem
belari ar savu pseidonacionālo politiku 20 g. laikā jau 3x izkrituši no WC A līgas
, 2019-08-31 17:02, pirms 5 gadiem
"Minskā vēlas samazināt ārzemnieku īpatsvaru sastāvā"
Tāpēc viņi naturalizē ārzemniekus? Kaut kādi debīliķi.
, 2019-08-31 18:04, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Es reti piesienos rakstu izvēlētajām tēmām, bet vai, tomēr nebūtu svarīgāk uzrakstīt par hokeja čempionu līgu un tajā spēlējošo latviešu gaitām, kā par 2. šķiras letiņu pārejām un Minskas papildinājumiem?
kolhozs pāri visam! pārējais mazsvarīgi kā burts saka, ko citi tur joberlīgās darās un ņemās!
, 2019-08-31 18:39, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: kolhozs pāri visam! pārējais mazsvarīgi kā burts saka, ko citi tur joberlīgās darās un ņemās!
Interesantakais ir tas, ka neko par to nav rakstījis arī Tvnet. Delfus un Sportaziņas nečekoju
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.