Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kuļibaba: ''Ar labu attieksmi un labu spēli kārtējo reizi nesanāca uzvarēt''

Kuļibaba: ''Ar labu attieksmi un labu spēli kārtējo reizi nesanāca uzvarēt''
Valērijs Kuļibaba. Foto: Dinamo Rīga

LETA. Lai arī komanda spēlēja ar labu attieksmi un veidoja labu spēli, kārtējo reizi neizdevās uzvarēt, pēc zaudējuma Maskavas CSKA ar 2:3 secināja Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Valērijs Kuļibaba

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo " ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:0, 1:2) piekāpās Maskavas CSKA, piedzīvojot piekto neveiksmi pēc kārtas.

"Ar ļoti labu attieksmi, labu spēli kārtējo reizi nesanāca uzvarēt," pēc spēles teica Kuļibaba. Pēc divām aizvadītām trešdaļām bija redzama sīva cīņa, taču trešajā rīdzinieku vārtos tika raidītas divas ripas. Kuļibaba skaidroja to, ka meistarīga pretinieku komanda izmantoja savas iespējas un tas izšķīra mača rezultātu.

Šīsdienas spēlē "Dinamo" vārtus sargāja Jūliss Hudāčeks, kuram izdevās atvairīt 23 no 26 pretinieku metieniem. "Matsons pēc pēdējās spēles guva nelielu traumu, tāpēc viņam tika dota iespēja atpūsties," vārtsarga izvēli pamatoja treneris.

Savukārt viesu komandas galvenais treneris Sergejs Fjodorovs uzteica, ka abas komandas, sakot, ka abām komandām bija laba spēle.

"Patika abas komandas, zinājām, ka Rīgas "Dinamo" labi spēlēja iepriekšējo maču," teica Fjodorovs. "Spēles beigās netīšām ielaidām vārtus un palaidām garām pārliecinošu uzvaru. Gatavojāmies un gaidījām ātru pretinieku, kam patīk spēlēt uzbrukumā. Mūsu komanda tika galā ar spiedienu, taču nekad nav viegli un pieļāvām arī kļūdas. Esmu priecīgs, ka spēlējām tā, kā spēlējam jau labu laiku."

Tikmēr "Dinamo" uzbrucējs Emīls Puarjē neslēpa sarūgtinājumu par zaudējumu, jo, viņaprāt, komanda visu spēli cīnījusies, radījusi iespējas un turējusies pie sagatavotā spēles plāna.

"Mums bija iespējas, viņiem bija iespējas. Spēles beigās zaudējām iemetienā, un viņi guva vārtus. Mēģinājām izglābties, bet bija jau par vēlu. Jāmēģina šādas lietas nākotnē izlabot. Katra spēle ir citādāka. Šovakar zaudējām divus ļoti ātrus vārtus. Mums jāpieturas pie spēles plāna, kas bija mūsu panākuma atslēga," klubs citē Puarjē teikto.

Rīgas komanda Rietumu konferences kopvērtējumā ar izcīnītiem 26 punktiem 32 spēlēs ierindojas 12.vietā, bet Maskavas CSKA šī uzvara ļāva pavirzīties par vietu augstāk un ieņemt otro vietu Rietumu konferencē.

Pēc šī mača Rīgas "Dinamo" aizvadīs vēl vienu mājas spēli, 1.decembrī uzņemot Čerepovecas "Severstaļ", kam sekos divas izbraukuma spēles.

Rīgas "Dinamo" spēles novembrī

DatumsSpēleRez.
05.11.Rīgas "Dinamo" - "Sochi"0:3
07.11.Rīgas "Dinamo" - Helsinku "Jokerit"1:4
15.11.Rīgas "Dinamo" - Vladivostokas "Admiral"3:2
18.11.Rīgas "Dinamo" - Kazaņas "Ak Bars"1:3
21.11."Sochi" - Rīgas "Dinamo"1:0
23.11.Kazaņas "Ak Bars" - Rīgas "Dinamo"4:2
25.11.Ņižņekamskas "Neftekhimik" - Rīgas "Dinamo"3:2 (p.m.)
28.11.Rīgas "Dinamo" - Maskavas CSKA2:3

Izmantotie resursi:
LETA


, 2021-11-28 23:11, pirms 2 gadiem
Šādas runas šķeit kkur dzirdētas...
Ankipāns 2?
, 2021-11-28 23:39, pirms 2 gadiem
Der klown
, 2021-11-28 23:40, pirms 2 gadiem
Kādu uzvarēt? Varbūt objektīvāk nespējām panākt neizšķirtu! Nenoliedzami labs sniegums Dinamo pret stiprākajām komandām, bet visnotaļ nepietiekams.
, 2021-11-29 00:34, pirms 2 gadiem
Viņš dalbajobs vai kā? Sevī vispār klausās?
, 2021-11-29 01:09, pirms 2 gadiem
Kur tur bija laba spēle? 16 metieni pa vārtiem, lielāko daļu spēles dzīvo savā zonā, kļūdas, savas iespējas neizmanto.
, 2021-11-29 03:20, pirms 2 gadiem
Kuļibaba un viņa spēles uzstādījumi (nekā personīga!) ir Dinamo pēdējā laika neveiksmju atslēga. Ar katru spēli šī pārliecība manī kļūst arvien stiprāka. Aūū, Bunci! Fiksi meklē jaunu galveno!!! Kurš tiešām ir GALVENAIS treneris.
, 2021-11-29 10:39, pirms 2 gadiem
Tak paņemat treneri, kuram ir plāns, jo huļibaba tādu pat izdomāt nevar!
, 2021-11-29 10:39, pirms 2 gadiem
Viņa vietā varat liekt kaut Dursupes pamatskolas sporta skolotāju - rezultāts būtu tāds pats
, 2021-11-29 12:31, pirms 2 gadiem
Vaļeraa, atvaino-tev čekists zvana,pacel klausuli ! skat."Komunālais blūzs".
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.