Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

SKA pirms spēles Rīgā paraksta četru gadu līgumu ar Volkovu

SKA pirms spēles Rīgā paraksta četru gadu līgumu ar Volkovu
Aleksandrs Volkovs. Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Sanktpēterburgas SKA, kas šovakar aizvadīs izbraukuma spēli pret Rīgas "Dinamo", paziņojis par četru gadu līguma parakstīšanu ar uzbrucēju Aleksandru Volkovu, kurš iepriekš spēlēja Ziemeļamerikā.

24 gadus vecajam Aleksandram Volkovam pirms šīs sezonas neizdevās iekļūt Nacionālās hokeja līgas kluba Anaheimas "Ducks" pamatsastāvā, bet palikt fārmklubā ilgtermiņā viņš nevēlējās. Pirms divām dienām tika paziņots, ka Volkovs ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā ar nolūku lauzt līgumu.

Volkovs par šādu soli izšķīries, jo līgumu piedāvājusi Sanktpēterburgas SKA. Vienošanās noslēgta uz četrām sezonām – līdz 2025. gada 30. aprīlim. Uzbrucējs savulaik jau spēlēja SKA sistēmā, pārstāvot junioru komandu un arī fārmklubu, bet pie debijas KHL pirms došanās uz Ziemeļameriku netika.

Pagājušo sezonu Volkovs sāka Tampabejas "Lightning" rindās, 19 spēlēs iekrājot piecus punktus un vēlāk tiekot aizmainīts uz "Ducks", kur 18 mačos tika pie astoņiem punktiem, tostarp četriem vārtiem.

SKA nule no Ziemeļamerikas pievienojušies arī uzbrucējs Ņikita Gusevs, kuram neizdevās tikt Toronto "Maple Leafs" sastāvā, un somu aizsargs Miko Lehtonens, kurš nevēlējās doties uz Kolumbusas "Blue Jackets" fārmklubu.

Sanktpēterburgas vienība ir Rietumu konferences līdere un šovakar pulksten 19:30 spēlēs pret Rīgas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
https://www.ska.ru/news/view/alieks...


, 2021-10-27 18:47, pirms 2 gadiem
Un kad kādreiz Rīgas Dinamo noslēgs kādu ilgtermiņa līgumu? Kaut vismaz uz 2 gadiem ?
, 2021-10-27 19:06, pirms 2 gadiem
Nervu bende rakstīja: Un kad kādreiz Rīgas Dinamo noslēgs kādu ilgtermiņa līgumu? Kaut vismaz uz 2 gadiem ?
Tikai savicka kungam tāds ir
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.