Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Divreiz Rīgas "Dinamo" pieveikusī "Lokomotiv" atbrīvojusies no galvenā trenera

Divreiz Rīgas "Dinamo" pieveikusī "Lokomotiv" atbrīvojusies no galvenā trenera
Andrejs Skabelka. Foto: hclokomotiv.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Jaroslavļas "Lokomotiv", kas sezonas pirmajos deviņos mačos izcīnījis tikai trīs uzvaras, divas no tām – pret Rīgas "Dinamo", atlaidis galveno treneri Andreju Skabelku, apstiprinājuši viņa pārstāvji. Jau atrasts aizvietotājs.

Krievijas medijs Sport-Express piektdienas vakarā rakstīja, ka pastāv ļoti liela iespēja, ka Andrejs Skabelka jau aizvadījis pēdējo spēli pie Jaroslavļas "Lokomotiv" stūres. Drīz pēc tam medijs pavēstīja, ka baltkrievu trenera aģenti informāciju apstiprinājuši.

Viņa vietā stāsies Igors Ņikitins, kurš četrus gadus vadīja Maskavas CSKA, aizvedot komandu līdz uzvarai Gagarina kausā, bet pirms šīs sezonas negaidīti tika aizstāts ar Sergeju Fjodorovu.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Lokomotiv" atrodas tikai 10. vietā. Deviņās spēlēs izcīnīti septiņi punkti, lielākā daļa – pret Rīgas "Dinamo". Savā laukumā aizvadītajā atklāšanas spēlē tika ņemta virsroka ar 3:2, bet 12. septembrī Rīgā uzvarēts ar 4:0, visus vārtus iemetot pirmajā trešdaļā.

Trešdien "Lokomotiv" savā laukumā ar 2:3 piekāpās Podoļskas "Vityaz", kas pārtrauca septiņu zaudējumu sēriju, un tas kļuva par Skabelkas pēdējo maču komandā.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...


, 2021-09-25 11:18, pirms 3 gadiem
Tas bija gaidāms.
, 2021-09-25 12:17, pirms 3 gadiem
Kurš nākamais?Zubovs?
, 2021-09-25 13:14, pirms 3 gadiem
serbs rakstīja: Kurš nākamais?Zubovs?
Zubovam ir imunitātes līgums, kas paredz ka viņu nevar atlaist, tikai ja pats atkāpjas.
, 2021-09-25 13:19, pirms 3 gadiem
Ļesņikam vēl ne tuvu atlaišana nedraud.Viņa akcijas vēl nav katastrofālas un labu noti nospēlēs ar viņa iekļaušana Značoka komandā.To čekists novērtē. Visātrāk notiks atbrīvošanās no kāda leģa un gaidām arī "liepājnieku" pievienošanu Dināmo.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.