Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Spartak'' sašutis par Indraša līgumu Vācijā un jautājumu risinās tiesiskā ceļā

''Spartak'' sašutis par Indraša līgumu Vācijā un jautājumu risinās tiesiskā ceļā
Miks Indrašis. Foto: AFP/Scanpix

Okupantu līgas Maskavas ''Spartak'', kas iepriekš vēstīja par panāktu vienošanos ar Latvijas hokejistu Miku Indraši, šodien paziņojusi, ka ir sašutusi par spēlētāja pārcelšanos uz Vācijas augstākās līgas komandu ''Wild Wings'', un turpmāk šo jautājumu tā risinās tiesiskā ceļā.

Šodien oficiāli tika paziņots, ka Miks Indrašis hokejista karjeru turpinās Vācijas augstākās līgas komandā Šveningeras ''Wild Wings''. Pirms tam gan Okupantu jeb Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas ''Spartak'' ziņoja par panāktu vienošanos ar hokejistu, ko gan pats Indrašis nedēļu pēc kluba paziņojuma noliedza.

Jau dienā, kurā Indrašis noliedza parakstīto līgumu ar ''Spartak'', klubs nāca klajā ar paziņojumu, sakot, ka līgums ticis parakstīts saskaņā ar reglamentu. Pēc tam, kad šodien oficiāli paziņots par Indraša spēlēšanu Vācijā, ''Spartak'' vēlreiz paziņojis, ka turpmākie pušu jautājumi tiks risināti tiesiskā ceļā.

''Esam sašutuši par medijos izskanējušo ziņu, kurā pausts, ka Miks Indrašis, kuram ir spēkā līgums ar mūsu klubu, noslēdzis vienošanos ar citu vienību. Atgādinām, ka KHL līgumus atzīst IIHF (Starptautiskajā Hokeja federācijā), tāpēc jautājums starp ''Spartak'' un Indraši turpmāk tiks risināts juridiskā ceļā. Atzīmējam, ka runājam par cieņu pret visu Krievijas hokeju, tāpēc sagaidām KHL un Krievijas Hokeja federācijas atbalstu,'' teikts sniegtajā paziņojumā.

Iepriekš portāls ''Sportacentrs.com'' ziņoja, ka Indraša noslēgtā līguma ar ''Spartak'' vērtība varētu būt ap 500 tūkstošiem dolāru. Taču papildus iespējams bija nopelnīt bonusus, kas esot dāsni.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


, 2022-07-25 16:47, pirms 2 gadiem
Mikam uz Maskavu labāk nebraukt!
, 2022-07-25 16:51, pirms 2 gadiem
Nu ko, kino ir sācies
, 2022-07-25 16:56, pirms 2 gadiem
Spartaks mierīgi var iet dir . t. Ka vienmēr krievu draudi un psiholoģiskais spiediens.
, 2022-07-25 17:04, pirms 2 gadiem
Atzīmējam, ka runājam par cieņu pret visu Krievijas hokeju, tāpēc sagaidām KHL un Krievijas Hokeja federācijas atbalstu,'' teikts sniegtajā paziņojumā. Jau kautkur dzirdēts virziens
, 2022-07-25 17:05, pirms 2 gadiem
vairs nevarēs pleisi kapāt caurām dienām, būs jāmeklē otrs darbs
, 2022-07-25 17:15, pirms 2 gadiem
Tad jau pamazām nonāksim pie skaidrības, kas notika nedēļā, kurā Indrašis klusēja? Un kurš melo?
, 2022-07-25 18:14, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Tad jau pamazām nonāksim pie skaidrības, kas notika nedēļā, kurā Indrašis klusēja? Un kurš melo?
Mikiņš nedēļu klusēja un beigās noraustījās.
, 2022-07-25 18:28, pirms 2 gadiem
Interesanti,kādi komentāri šajā jautājumā būtu Pastes kungam...
, 2022-07-25 18:39, pirms 2 gadiem
Tiesāsies viņi... 🤣🤣
Visupirms pa Tribunāliem izvazās un tad varbūt pret 2050.gadu kāds uzskatīs viņu prasības tiesā vērā ņemamas... Varbūt!
Slēpts komentārs: hokejists77
, 2022-07-25 19:24, pirms 2 gadiem
...sāksim ar to, ka pirmkārt, Putinam būs jāsēž uz notiesāto sola Hāgā kā kara noziedzniekam...un tikai pēc tam varēs skatīt kādas krievu tiesības /prasības starptautiskajās tiesās...āmen!
, 2022-07-25 19:38, pirms 2 gadiem
Karš vienozīmīgi kvalificējas kā forsmažors tā kā līgumus ar krievu klubiem visi varēs diez gan viegli lauzt, jo līdz oktobrim tur toč nekas nebeigsies, drīzāk pat biežāk krievu pusē kaut kas eksplodēs, kad atkal kāds uzpīpēs pārāk tuvu municijas noliktavām
, 2022-07-25 19:57, pirms 2 gadiem
"Tarakāniem", kas paši nevienu likumu un līgumu neievēro, vienmēr paticies runāt par tiesiskumu
, 2022-07-25 20:01, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Karš vienozīmīgi kvalificējas kā forsmažors tā kā līgumus ar krievu klubiem visi varēs diez gan viegli lauzt, jo līdz oktobrim tur toč nekas nebeigsies, drīzāk pat biežāk krievu pusē kaut kas eksplodēs, kad atkal kāds uzpīpēs pārāk tuvu municijas noliktavām
Bet līgums parakstīts kara laikā pats vainīgs
, 2022-07-25 21:24, pirms 2 gadiem
Es vairāk Mika vietā baidītos no krievu atriebības kādā vārtrūmē. Tas būtu īstā krievu garā.
, 2022-07-25 21:38, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Karš vienozīmīgi kvalificējas kā forsmažors tā kā līgumus ar krievu klubiem visi varēs diez gan viegli lauzt, jo līdz oktobrim tur toč nekas nebeigsies, drīzāk pat biežāk krievu pusē kaut kas eksplodēs, kad atkal kāds uzpīpēs pārāk tuvu municijas noliktavām
tip forsmažors - sākaš karš? viņs līgumu slēdza jau esot karam, tur nepavisam neizskatās pēc forsmažora
, 2022-07-25 21:40, pirms 2 gadiem
SteveDavis rakstīja: Bet līgums parakstīts kara laikā pats vainīgs
Teorijā neviens nezina vai to līgumu neparakstīja (ja vispār ir reāls līgums - krievs var arī safabricēt sev izdevīgi) vēl pirms kara.
, 2022-07-25 21:44, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Teorijā neviens nezina vai to līgumu neparakstīja (ja vispār ir reāls līgums - krievs var arī safabricēt sev izdevīgi) vēl pirms kara.
netupī
, 2022-07-25 21:44, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: tip forsmažors - sākaš karš? viņs līgumu slēdza jau esot karam, tur nepavisam neizskatās pēc forsmažora
Pret to informāciju izturētos ar piesardzību. Nevajag akli ticēt arī visam ko saka krievi. Sākoties karam, Avtomibilist arī "oficiāli" sev pievienoja veselu plejādi zviedru un somu. No kuriem neviens par to nekur nezināja (kā pēc tam izrādījās vienam vai diviem no viņiem bija pārrunas pēc reg sezonas beigām, bet pirms kara par to, ka varētu pievienoties nākamsezon Avto) Līdz ar to pastāv iespēja, ka patiesība ir pa vidu - bija papīrs, bet ne līgums. Vai bija mutiska vienošanās, ko krievu pusē tagad sauc par līgumu. Un tā iespējams bija pirms kara/tikko sākoties karam nevis tad, kad Indulis nedēļu klusēja. Indraša vislielākā kļūda ir tas, ka viņš uzreiz nepateica, kas un kā. Jo tagad visi skaita viņu kā tirsēju, aizmirstot, ka arī krievi mēdz un pat ļoti bieži mēdz būt tirsēji.
, 2022-07-25 21:46, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: netupī
Pats tu netupī. Akli ticēt krievam, kam starptautiskās vienošanās ir pie kājas ir naivi. Iespējamo situāciju jau aprakstīju. Jā, varbūt tiešam Indulis, parakstīja kara laikā, iebrauca ko dara un noraustījās. Bet tikpat iespējams, ir ka viss ir krietni sarežģītāk.
, 2022-07-25 21:51, pirms 2 gadiem
kāda akla ticēšana?
Indrašis nedēļu klusēja, pederācija pusaptaisījusies kaut ko skaidrojās, pei kam nebija nekādu jēdzīgu paskaidrojumu, tātad tur pamatīgi smirdēja. Ja būtu tik nevainīgi, jau startā pateiktu ka noslēdza pirms kara un nespēlēs. Tak paskaties info plūsmai un saliec 2 + 2.
utaiņi ir muldētāji, bet tu man tagad stāstīsi ka pusgadu līgums mētājās atvilknē un tagad atcerējās un izdomāja ka šim tomēr pie viņiem jāstrādā?
Tak smadzeni ieslēdz. Tur savu 95% ir ka sarunāja spēlēšanu un tagad kratās vaļā
, 2022-07-25 21:54, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: kāda akla ticēšana?
Indrašis nedēļu klusēja, pederācija pusaptaisījusies kaut ko skaidrojās, pei kam nebija nekādu jēdzīgu paskaidrojumu, tātad tus pamatīgi smirdēja. Ja būtu tik nevainīgi, jau startā pateiktu ka nnoslēdza pirms kara un nespēlēs. Tak paskaties info plūsmai un saliec 2 + 2.
utaiņi ir muldētāji, bet tu man tagad stāstīsi ka pusgadu līgums mētājās atvilknē un tagad atcerējās un izdomāja ka šim tomēr pie viņiem jāstrādā?
Tak smadzeni ieslēdz
Viss ir elementāri. Ja ir līgums - IIHF neļaus pievienoties Wingiem/liks izmaksāt kompensāciju.
, 2022-07-25 22:00, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Viss ir elementāri. Ja ir līgums - IIHF neļaus pievienoties Wingiem/liks izmaksāt kompensāciju.
Gan jau kaut kādus papīrus ir saražojuši, lai to parakstīto/sarunāto papīru atspēkotu, iespejams tiešām uzskricelēja kaut ko par forsmažoriem un tādā garā. Vismaz laika sprīži leik domāt, ka kaut kāda gatavošanās notika. Nu redzēs. Es domāju ka viņs Spartakam solījās, vai parakstīja līgumu vai parakstīja līgumu ka slēgs līgumu, vai orāli tik atdevās, to nezinām, bet ja spartaks ērpēsies, tad uzzināsim.
, 2022-07-25 22:06, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Gan jau kaut kādus papīrus ir saražojuši, lai to parakstīto/sarunāto papīru atspēkotu, iespejams tiešām uzskricelēja kaut ko par forsmažoriem un tādā garā. Vismaz laika sprīži leik domāt, ka kaut kāda gatavošanās notika. Nu redzēs. Es domāju ka viņs Spartakam solījās, vai parakstīja līgumu vai parakstīja līgumu ka slēgs līgumu, vai orāli tik atdevās, to nezinām, bet ja spartaks ērpēsies, tad uzzināsim.
Te ir tā problēma, ka arī Spartaks noteikti pat kaut ko ir uzskricelējis. Ļoti iespējams arī viltotu- mainīts datums, mutiskais pasniegts kā rakstiskais. Līdz ar to Indulis ir iebraucis ļoti dziļos mēslos. Pat tad, ja ir tie pāris %, ka līguma nebija/tas bija pirms kara.
Mana versija ir tāda, ka tad, kad aizmauca uz Šveici norunāja, ka davai mauksim Spartakā nākamsezon. Ap kara sākumu pajautāja aģentam Černiham, tas kaut ko ne tā pateica un Spartak, pieņēma, ka līgums būs. Jo te ir viena baigi neloģiskā lieta. Maija sākumā Černihs krieviem pateica, ka Indrašis nekādā gadījumā nemauks rusņā - likums viņam to neļauj. Tikai Eiropa. https://www.sportazinas.com/indrasa...
Diez vai Indulis pats pēc tam sabīdīja ar Spartaku. Tātad ja līgums ir bijis tas ir bijis līdz intervijai ar Černihu. Un visu laiku līdz jūnija beigās pacēlās jautājums par līgumu ir meklēti atkāpšanās ceļi. Vai vienkārši - officiāla līguma nav.
, 2022-07-25 22:19, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Gan jau kaut kādus papīrus ir saražojuši, lai to parakstīto/sarunāto papīru atspēkotu, iespejams tiešām uzskricelēja kaut ko par forsmažoriem un tādā garā. Vismaz laika sprīži leik domāt, ka kaut kāda gatavošanās notika. Nu redzēs. Es domāju ka viņs Spartakam solījās, vai parakstīja līgumu vai parakstīja līgumu ka slēgs līgumu, vai orāli tik atdevās, to nezinām, bet ja spartaks ērpēsies, tad uzzināsim.
Atradu arī oriģinālu
https://www.championat.com/hockey/n...
Kaut kā šis neiet kopā ar to, ka tikai jūnija beigās Spartaks pēkšņi atcerējās par Miku. Tātad pat ja bija kara laikā parakstīts līgums - vēlākais 1. maijā Spartaka pusei bija jāzina, ka no Mika puses tas tiek lauzts. Miks lohs ja parakstīja pēc 24. feb, bet tikpat labi - oficiāla doķa nebija. Dzīvosim redzēsim, kas būs beigās.
, 2022-07-25 22:23, pirms 2 gadiem
kambodža 03 rakstīja: Mikam uz Maskavu labāk nebraukt!
A ko viņam tur meklēt!
, 2022-07-25 22:33, pirms 2 gadiem
Edgars rakstīja: Karš vienozīmīgi kvalificējas kā forsmažors tā kā līgumus ar krievu klubiem visi varēs diez gan viegli lauzt, jo līdz oktobrim tur toč nekas nebeigsies, drīzāk pat biežāk krievu pusē kaut kas eksplodēs, kad atkal kāds uzpīpēs pārāk tuvu municijas noliktavām
Kas zin, turienes partizāni var pacensties kārtējo reizi "uzpīpēt"
, 2022-07-25 23:20, pirms 2 gadiem
Skaisti vārdi!
morgans rakstīja: "Tarakāniem", kas paši nevienu likumu un līgumu neievēro, vienmēr paticies runāt par tiesiskumu
, 2022-07-25 23:31, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pats tu netupī. Akli ticēt krievam, kam starptautiskās vienošanās ir pie kājas ir naivi. Iespējamo situāciju jau aprakstīju. Jā, varbūt tiešam Indulis, parakstīja kara laikā, iebrauca ko dara un noraustījās. Bet tikpat iespējams, ir ka viss ir krietni sarežģītāk.
Ja parakstīja līgumu kara laikā, lai maksā kompensāciju un viss. Ka nē - LHF paši sāk mest virsū mīksto IIHF. Paši taisām visādas glupības ka pašu būtu jāslēdz ārā no iihf
, 2022-07-26 01:08, pirms 2 gadiem
Nu foto raksta ietvaros, gan mazliet dīvains atrasts, vairāk citam LV hokejistam līdzinās nevis pašam Mikam.
, 2022-07-26 07:19, pirms 2 gadiem
Tiesu krievi piesauc.. Tiem tiešām nav pions rublis
, 2022-07-26 12:11, pirms 2 gadiem
Krievija ir izdzimteņu un necilvēku valsts. Tā pret to arī ir jāizturas..Miks pats vainīgs..
, 2022-07-26 12:55, pirms 2 gadiem
Šis man ļoti patīk:
"Atzīmējam, ka runājam par cieņu pret visu Krievijas hokeju, tāpēc sagaidām KHL un Krievijas Hokeja federācijas atbalstu,''
Laikā, kad KHL liek propagandēt Z simboliku un par to atskaitīties. Simbolu, kas visai pārējai pasaulei asociējas ar nelaimi, nāvi un postu. Par kādu cieņu var būt runa?!
, 2022-07-26 13:02, pirms 2 gadiem
tommy90 rakstīja: Šis man ļoti patīk:
"Atzīmējam, ka runājam par cieņu pret visu Krievijas hokeju, tāpēc sagaidām KHL un Krievijas Hokeja federācijas atbalstu,''
Laikā, kad KHL liek propagandēt Z simboliku un par to atskaitīties. Simbolu, kas visai pārējai pasaulei asociējas ar nelaimi, nāvi un postu. Par kādu cieņu var būt runa?!
mums tas ir neloģiski, bet viņi tā to redz no sava skatu punkta.
, 2022-07-26 14:23, pirms 2 gadiem
Krievija un tiesiskums jau pats par sevi ir divas nesavienojamas lietas, kā + ar -. .irsēju nācija...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.