Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Olimpiskais čempions: "KHL nav bizness - nav vērts apdraudēt spēlētāju veselību"

Andrejs Siliņš

Olimpiskais čempions: "KHL nav bizness - nav vērts apdraudēt spēlētāju veselību"
Boba Hārtlija vadītajā Omskas "Avangard" vien konstatēti 20 saslimšanas gadījumi. Foto: khl.ru

Divkārtējais olimpiskais čempions Aleksandrs Koževņikovs paudis uzskatu, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona jāsāk vēlāk nekā paredzētajā 2. septembrī, jo, atšķirībā no Nacionālās hokeja līgas (NHL), KHL neesot komercprojekts.

"Domāju, ka mums netiek pasniegta korekta informācija par vīrusa situāciju. Daudz lietu tiek slēptas. NHL ir komerciāls projekts, tāpēc ir jāspēlē. ASV palielinās saslimušo skaits, bet klubos situācija ir mierīga. Krievijā hokejs nav bizness, tāpēc nav vērts apdraudēt spēlētāju veselību. Ja pārcelsim startu dažas nedēļas vai mēnesi vēlāk, nekas traks nenotiks," uzskata Koževņikovs.

Šobrīd vēl nav publicēts jaunās sezonas kalendārs, taču jau ilgāku laiku oficiāli nosaukts sezonas sākuma datums - pirmās spēles paredzētas 2. septembrī. Līgas vadība paudis, ka gatava pārcelt sākumu, ja epidemioloģiskā situācija pasliktināsies. Tiesa, jau šobrīd Krievijā situācija ir ļoti slikta - kopumā inficējušies 806 720 cilvēki (ceturtais augstākais rādītājs starp visām pasaulē), bet pēdējo 24 stundu laikā konstatēts 5 871 jauns gadījums (kopumā 13 192 nāves gadījumi, pēdējās diennakts laikā - 146).

Atšķirībā no NHL, KHL sezona tika izbeigta, nenoskaidrojot čempionus. NHL pēc četrarpus mēnešu pārtraukuma atgriezīsies, pirmajiem mačiem notiekot 1. augustā. NHL sezona tiks noslēgta divās Kanādas pilsētās - Edmontonā un Toronto.

Izmantotie resursi:
RHR | russia-hockey.ru

     [+] [-]

, 2020-07-25 17:14, pirms 4 gadiem
Koževņikam taisnības, vajag vismaz uz mēnešiem diviem atlikt un tad skatīties...
Ja visi nekrievijas klubi tix iemesti Krievijas Pandēmijas perēkļa katlā bez tiesībām izbraukt...
Tas būs drūmi...
😎

     [+] [-]

, 2020-07-25 17:14, pirms 4 gadiem
Pa retam,vecais droperis,pasaka arī kādu pareizu vārdu.

     [+] [-]

, 2020-07-25 17:21, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Pa retam,vecais droperis,pasaka arī kādu pareizu vārdu.
Moš šobrīd "athodņakā" atrodas? Ta jau kāda normāla, loģiska doma arī galva ienāk...

     [+] [-]

, 2020-07-25 17:30, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Moš šobrīd "athodņakā" atrodas? Ta jau kāda normāla, loģiska doma arī galva ienāk...
Nē, tā ir daļa no lielākas intervijas. Viņš šīs pašas intervijas ietvaros runāja par Avangardu un izteicās, ka Hārtlijs "neesot pienācīgi sagatavots trenēt KHL komandu un nesaprot, kāpēc viņam uzticas". Acīmredzot, treneris ar NHL pieredzi un Stenlija kausu nav pietiekami kvalificēts