Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

KHL nākamās sezonas dalībniekus apstiprinās 30. jūnijā

Kontinentālās hokeja līgas Direktoru padome nākamās sezonas dalībnieku pulkā apstiprinājusi Ķīnā bāzēto Pekinas "Krasnaya Zvezda Kunlun".

Lēmumu, kuras komandas startēs nākamajā sezonā, Kontinentālā hokeja līga sola pieņemt 30. jūnijā, taču jau šodien tiks parakstīta vienošanās par Pekinas "Krasnaya Zvezda Kunlun" došanos ledus laukumos. Tas notiks dienu pēc Direktoru padomes lēmuma par vienības pielaišanu čempionātam.

Tiek norādīts, ka šobrīd notiek juridisko dokumentu kārtošana, kas saistīta ar komandas piedalīšanos nākamajā sezonā, tāpat notiek sastāva veidošana, gatavošanās kalendāra un pārbaudes spēļu sastādīšana.

Pārliecību par Pekinas komandas dalību Kontinentālās hokeja līgas prezidents Dmitrijs Čerņišenko pauda jau maija sākumā: "Klubam ir visi dokumenti, kluba struktūra, finansēšana, plus ir iegūta Ķīnas Hokeja federācijas atļauja."

Pekinas "Krasnaya Zvezda Kunlun" galvenais treneris būs Vladmirs Jurzinovs jaunākais. Sagaidāms, ka komandu pārstāvēs galvenokārt Krievijas hokejisti. Vienība spēlēs "LeSports Center" arēnā, kas spējīga uzņemt līdz 18 tūkstošiem līdzjutēju.

Rīgas "Dinamo" vēl nedēļas sākumā nebija izdevies atrast galveno sponsoru vai noslēgt jaunus līgumus ar spēlētājiem, lai gan mutiskas vienošanās panāktas. Lielāka skaidrība par kluba likteni gaidāma nākamajā nedēļā.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


, 2016-06-25 10:30, pirms 8 gadiem
Citur jau spēļu kalendārus apstiprina, te vēl nav skaidrība par dalībniekiem.
, 2016-06-25 10:32, pirms 8 gadiem
Super! Man patiik K,iina un Pekina ;-)
, 2016-06-25 10:33, pirms 8 gadiem
Domāju jau ka visticamāk bez Dinamo.
Acīmredzot tomēr pagājušas sezonas runas, ka sponsoru līgums ir uz 3 gadiem - bija meli.
Varbūt pat labāk nespēlēt nekā kulties pa tabulas apakšu.
, 2016-06-25 10:44, pirms 8 gadiem
Laikam KHL būs jāpsēlē ar kanādiešiem?! Kaut kā nepārliecina Toluzakovs.
, 2016-06-25 10:47, pirms 8 gadiem
hmm... Joprojam nesaprotu jegu no kiniesu kluba kura speles tikai krievi!
, 2016-06-25 11:11, pirms 8 gadiem
goriks rakstīja: hmm... Joprojam nesaprotu jegu no kiniesu kluba kura speles tikai krievi!
Ķīnieši vēl nemāk hokeju spēlēt. Izvēlas leģionārus. Laikam patīk tieši krievi.
, 2016-06-25 11:27, pirms 8 gadiem
goriks rakstīja: hmm... Joprojam nesaprotu jegu no kiniesu kluba kura speles tikai krievi!
Nesaproti? Tāpēc, ka KHL lielā mērā ir politisks projekts. Par to liecina arī tas, ka RD nevar dabūt sponsorus. Acīmredzot RD "maigās varas" projekts nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Apmeklētība pēdējos 2 gados dramatiski kritās. Monopolista Gazporm (Itera) pozīcijas mūsu tirgū arvien vājinās. Visam pāri Krievija ir mūsu valsts ienaidnieks. Tā kā viss loģiski, uz to viss gāja.
, 2016-06-25 11:29, pirms 8 gadiem
berimors rakstīja: Nesaproti? Tāpēc, ka KHL lielā mērā ir politisks projekts. Par to liecina arī tas, ka RD nevar dabūt sponsorus. Acīmredzot RD "maigās varas" projekts nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Apmeklētība pēdējos 2 gados dramatiski kritās. Monopolista Gazporm (Itera) pozīcijas mūsu tirgū arvien vājinās. Visam pāri Krievija ir mūsu valsts ienaidnieks. Tā kā viss loģiski, uz to viss gāja.
Tas tad ja, bet kadu maigo varu krievija var iegut kina kura ir viena no lielakajam un specigakajam ekonomikam pasaule?
, 2016-06-25 11:34, pirms 8 gadiem
Tikmēr Džeriņš arī izmēģinās laimi Čehijā. mountfieldhk.cz
, 2016-06-25 11:49, pirms 8 gadiem
Nebūs Rīgas Dinamo vairs KHL! Viss ir beidzies!
, 2016-06-25 12:01, pirms 8 gadiem
goriks rakstīja: Tas tad ja, bet kadu maigo varu krievija var iegut kina kura ir viena no lielakajam un specigakajam ekonomikam pasaule?
Tas tikai pierāda ka KHL bosiem interesē hokejs un līgas attīstība nevis visādas muļķibas par maigo varu.
, 2016-06-25 12:10, pirms 8 gadiem
Teicami! Par vareno Dinamo!
, 2016-06-25 12:14, pirms 8 gadiem
Vilis15 rakstīja: Tikmēr Džeriņš arī izmēģinās laimi Čehijā. http://www.mountfieldhk.cz/clanek.asp?id=Z-KHL-do-Mountfieldu-HK-utok-Hradce-posiluje-reprezentant-Andris-Dzeri-326-s-6501
Beidzot kustība varbūt sāksies...kuram uz augšu, kuram uz leju, bet vismaz nebūs tupa sēdēšana čekas komandā un reāli varēs apskatīties ko kurš spēj leģionāru konkurences apstākļos.
, 2016-06-25 12:19, pirms 8 gadiem
Ķīna ir viena no retajiem vēl palikušajiem Krievijas draugiem - bet kādiem tur draugiem. Krievija priekš Ķīnas ir kā m*uka - izmantot Krievijas resursus un teritoriju - nekas vairāk. Ja ģinama nespēlēs - tās protams būs vienkārši superīgas ziņas. Es gan domāju ka nevajadzētu sapriecāties pirms laika - var sanākt vilšanās.
, 2016-06-25 12:22, pirms 8 gadiem
Un ja ģinama tiešām nespēlēs - tad tas 3 gadu sponsoru līgums bija tikai vistīrākie meli no svētā jura puses. Viņš apzināti meloja tautai un funim.
, 2016-06-29 14:07, pirms 8 gadiem
Un Rīgas Dinamo vietā stāsies Liepāja?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.