Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Indraša un Bukarta ''Admiral'' pārspēj Hārtlija ''Avangard'', Jaka ''Sochi'' - ''Sibir''

Indraša un Bukarta ''Admiral'' pārspēj Hārtlija ''Avangard'', Jaka ''Sochi'' - ''Sibir''
Miks Indrašis ar ripu. Foto: hctorpedo.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) uzvaras izcīnīja gan Mika Indraša un Riharda Bukarta Vladivostokas ''Admiral'', gan Jāņa Jaka ''Sochi''. Vladivostoka pēcspēles metienos pārtrauca četru zaudējumu sēriju, ar 2:1 pārspējot Omskas ''Avangard'', bet ''Sochi'' ar identisku rezultātu apspēlēja Novosibirskas ''Sibir''.

• Četru zaudējumu sēriju šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros pārtrauca Mika Indraša un Riharda Bukarta pārstāvētā Vladivostokas ‘’Admiral’’, kas pēcspēles metienos ar 2:1 pārspēja Boba Hārtlija trenēto Omskas ‘’Avangard’’.

• Lielāko spēles laiku starp uzbrucējiem nopelnīja latvieši Indrašis un Bukarts. Indrašis otrajā spēlē ‘’Admiral’’ rindās laukumā pabija 18:33 minūtes, kuru laikā vienu reizi meta uz pretinieku vārtiem, uzvarēja astoņos no 12 iemetieniem, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

• Rihards Bukarts nospēlēja 18:51 minūti, kuru laikā nopelnīja divus noraidījumus, vienu reizi meta uz vārtiem, vienu reizi pielietoja spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

• Par spīti uzvarai ‘’Admiral’’ joprojām ir līgas vājākā komanda ar 19 punktiem 32 spēlēs. Tikpat ir Pekinas ‘’Kunlun Red Star’’, taču tā aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

• Panākumu šovakar izcīnīja arī Jāņa Jaka ‘’Sochi’’, kas ar 2:1 pārspēja Novosibirskas ‘’Sibir’’. Uzvaras vārtus Soču hokejisti guva trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, tādējādi izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

• Jānis Jaks laukumā pavadīja 20:26 minūtes, kas bija trešais lielākais spēles laiks starp laukuma spēlētājiem. To laikā latvietis trīs reizes meta uz pretinieku vārtiem un četras reizes izdarīja spēka paņēmienus.

• Gan ‘’Sochi’’, gan ‘’Admiral’’ nākamās spēles aizvadīs 26. novembrī. Jaka pārstāvētā vienība spēkosies pret Habarovskas ‘’Amur’’, kamēr Vladivostoka uzņems Jekaterinburgas ‘’Avtomobilist’’.

KHL spēles 24. novembrī

SpēleRezultāts
Amur - Avtomobilist3:0
Admiral - Avangard2:1 PM
Sibir - Sochi1:2
Lokomotiv - Jokerit2:1 P
Severstal - CSKA3:0
Dynamo - Traktor7:6 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.