Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Jokerit" ar Kalniņu vārtos bullīšos piekāpjas "Lokomotiv"

"Jokerit" ar Kalniņu vārtos bullīšos piekāpjas "Lokomotiv"
Jānis Kalniņš ielaiž vārtus. Foto: Yegor Aleyev/TASS/Scanpix

Zaudējumu ļoti līdzīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē svētdien piedzīvoja Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" komanda, kas savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

Abas komandas vispirms ar vārtu guvumiem apmainījās pirmajā trešdaļā - vispirms rezultātu vairākumā atklāja Helsinku vienības spēlētājs Pēters Regins, bet vēlāk izlīdzinājumu panāca Nikolajs Kovaļenko. Otrajā trešdaļā "Lokomotiv" komandai vadību ieguva pats Kovaļenko, bet 2:2 46. minūtē panāca Henriks Hāpala. Uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienos, kad "Lokomotiv" bija labāka ar 2:1, izšķirošos vārtus gūstot Stafanam Kronvalam.

Kalniņš šajā mačā atvairīja 29 no 31 metiena.

Neveiksmi piedzīvoja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuras treneru kolektīvā strādā Sandis Ozoliņš, ar 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) viesos piekāpjoties Čeļabinskas "Traktor". Divus vārtus mačā iemeta kanādietis Endrū Kelofs.

Ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos piedzīvoja Rietumu konferences līdere Maskavas CSKA, kas ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) viesos piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist". Neskatoties uz neveiksmīgo sēriju, tā joprojām tuvāko sekotāju konferencē Sanktpēterburgas SKA apsteidz par trim punktiem. Tikmēr pārliecinoša līgas līdere ir Kazaņas "Ak Bars", kas svētdien viesos ar 4:3 (2:0, 0:1, 1:2) apspēlēja Ufas "Salavat Yulaev". Rezultātu 3:3 mājinieki panāca vien sešas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad izcēlās Ņikita Sošņikovs. Pēc tam pēcspēles metienos "Ak Bars" uzvarēja astotajā sērijā, izšķirošos vārtus gūstot Danisam Zaripovam.

SpēleRez.
Sibir - Admiral1:2
Baris - Admiral2:3 (pag.)
Avtomobilist - CSKA2:1
Salavat Yulaev - Ak Bars3:4 (PM)
Traktor - Torpedo4:0
Sochi - Dinamo R.2:3 (pag.)
Jokerit - Lokomotiv2:3 (PM)

, 2019-11-24 20:00, pirms 4 gadiem
Fluery rakstīja: Smegni, attēlā nav Kalniņš, bet gan Niemi
Iespējams, ka attēls jau ir samainīts, bet gribās domāt, ka esi stulbs vai slimo ar disleksiju.
, 2019-11-24 20:01, pirms 4 gadiem
uz muguras rakstīts KALNINS
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.