Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pēc izkrišanas no Gagarina kausa CSKA atlaiž treneri Kvartaļnovu

Pēc izkrišanas no Gagarina kausa CSKA atlaiž treneri Kvartaļnovu
Dmitrijs Kvartaļnovs
Foto: Sputnik/Scanpix

Pēc izstāšanās no cīņas par Gagarina kausu jau Rietumu konferences pusfinālā Maskavas CSKA hokeja kluba vadība no amata atbrīvojusi komandas galveno treneri Dmitriju Kvartaļnovu.

CSKA regulārajā sezonā bija labākā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda, sakrājot 137 punktus 60 spēlēs. Gagarina kausu CSKA sāka ar pārliecinošu Helsinku "Jokerit" apspēlēšanu (4-0), bet Rietumu konferences pusfinālā pretī stājās Jaroslavļas "Lokomotiv", un maskavieši piedzīvoja zaudējumu sešās spēlēs (2-4). Līdz ar to sezonas kopvērtējumā CSKA būs vien piektajā pozīcijā.

Kopš KHL izveidošanas 2008. gadā CSKA jau trīs reizes (2015, 2016, 2017) izcīnījusi Kontinentālo kausu - trofeju, kas tiek pasniegta regulārās sezonas labākajai komandai. Tomēr līdz Gagarina kausam aizsniegties tā arī nav izdevies ne reizi. Vistuvāk "armijnieki" bija pagājušajā sezonā, kad spēlēja finālā, taču ar 3-4 piekāpās Magņitogorskas "Metallurg".

50 gadus vecais Kvartaļnovs, kurš spēlētāja karjeru noslēdza 2008. gadā, bija CSKA galvenais treneris pēdējās trīs sezonās - visās, kad uzvarēts regulārajā sezonā. Iepriekš Kvartaļnovs divas sezonas vadīja Novosibirskas "Sibir", bet trīs sezonas bija pie Čerepovecas "Severstal" stūres.

Kluba vadība jau pavēstījusi, ka risina sarunas ar vairākiem potenciālajiem treneriem, ne vien Vjačeslavu Bikovu, kura vārds izskanējis kā pirmais kandidāts uz nākamā komandas vadītāja amatu.


Slēpts komentārs: Leons_Dravnieks
, 2017-03-24 10:53, pirms 7 gadiem
Labs treneris! Bez darba ilgi nepaliks..
, 2017-03-24 14:34, pirms 7 gadiem
Sējēj un Juri....!
, 2017-03-24 14:34, pirms 7 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Tad jau Znaroka & Harija laiks pie izases stūres ir skaitīts.
Vins pieradija tikai to, ka neprot izmantot labus speletajus un vina sistema neprot pielagoties attiecigai komandai. Kada izlase? Beidz murgot!
, 2017-03-26 16:31, pirms 7 gadiem
Mr.V. rakstīja: Vins pieradija tikai to, ka neprot izmantot labus speletajus un vina sistema neprot pielagoties attiecigai komandai. Kada izlase? Beidz murgot!
Nepiekrītīšu tev, domāju ka Kvartaļnovs varētu būt pēctecis Znarokam pēc OS.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.