Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Radils pēc zaudējuma ''Severstal'': ''Bez vārtu guvumiem neuzvarēt''

Radils pēc zaudējuma ''Severstal'': ''Bez vārtu guvumiem neuzvarēt''
Lukāšs Radils. Foto: Admiral

Rīgas ''Dinamo'' uzrunātie hokejisti pēc piektdien piedzīvotā zaudējuma pret Čerepovecas ''Severstal'' ar 0:2 uzsvēra savu iespēju nerealizēšanu, kā arī pauda, ka spēle skaitliskajā vairākumā izšķīrusi cīņas rezultātu.

Piektdien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Rīgas ''Dinamo'' trešo reizi sezonā zaudēja vienai no sīvākajām konkurentēm Rietumu konferencē Čerepovecas ''Severstal'' ar 0:2. Šī bija pirmā spēle, kad uz treneru soliņa vairs neatradās no amata aizgājušais Sergejs Zubovs, kura vietā trenera pienākumus pildīja Valērijs Kuļibaba.

''Šovakar aizvadījām saturīgu maču. Mums bija daudz iespēju, tomēr nespējām gūt vārtus. Vēlējāmies izcīnīt uzvaru Valērija Kuļibabas debijā, taču diemžēl mums tas neizdevās. Centīsimies nākamajā cīņā uzlabot sniegumu. Tāpat pieļāvām pāris kļūdu, ko nedrīkstējām atļauties. No šī mača varam ņemt daudz labu lietu, kas mums noderēs spēlē pret ''Jokerit'', Rīgas ''Dinamo'' preses dienestam atklāja Emils Puarjē.

Lietuviešu leģionārs Nerijus Ališausks akcentēja, ka spēli izšķīra darbība skaitliskajos vairākumos: ''Mums bija daudzi vairākumi, ko mēs neizmantojām. Savukārt pretinieki realizēja savus divus skaitliskos vairākumus. Ar neiemestiem vārtiem spēli nevar uzvarēt. Arī soda metienu neizmantojām. Galvas nenokaram. Braucam uz Helsinkiem cīnīties. Rīt ir jauna diena un jaunas iespējas.''

''Šī spēle bija smaga,'' komentāru par maču iesāka cits rīdzinieku viesspēlētājs Lukāšs Radils. ''Pret šo pretinieku vienmēr neklājas viegli. Viņi ļoti labi spēlē aizsardzībā, tādēļ ir ļoti grūti gūt vārtus. Mums pašiem bija labas iespējas, arī man divas, kuras neizmantoju. Mūsu vārtsargs lieliski glāba komandu un sniedza iespēju cīnīties par uzvaru. Bez vārtu guvumiem neuzvarēt,'' turpināja čehu hokejists.

21 spēlē ar izcīnītiem 20 punktiem Rīgas ''Dinamo'' Rietumu konferencē ieņem 10. vietu, par diviem punktiem atpaliekot no astotajā pozīcijā esošās ''Severstal''. Jau svētdien ''Dinamo'' aizvadīs nākamo spēli, kad viesosies Helsinkos pie ''Jokerit''.

Rīgas ''Dinamo'' oktobra kalendārs

DatumsSpēleRezultāts
02.10Habarovskas Amur - Rīgas Dinamo3:2 PM
04.10Vladivostokas Admiral - Rīgas Dinamo1:2
06.10Novosibirskas Sibir - Rīgas Dinamo3:1
08.10HK Sochi - Rīgas Dinamo3:2 P
12.10Rīgas Dinamo - Novosibirskas Sibir4:1
14.10Rīgas Dinamo - Ņižņekamsas Neftekhimik4:3
16.10Podoļskas Vityaz - Rīgas Dinamo3:4 P
19.10Rīgas Dinamo - Magņitogorskas Metallurg4:5 PM
22.10Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo2:0
24.10Helsinku Jokerit - Rīgas Dinamo
27.10Rīgas Dinamo - Sanktpēterburgas SKA
31.10Rīgas Dinamo - Maskavas Dynamo

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-10-23 11:10, pirms 3 gadiem
Viedi vārdi
, 2021-10-23 13:23, pirms 3 gadiem
Kur var skatities Olimp spēles Eirokausos?
, 2021-10-23 13:54, pirms 3 gadiem
Nevar būt, Šerlok!
, 2021-10-23 15:22, pirms 3 gadiem
maris777 rakstīja: Kur var skatities Olimp spēles Eirokausos?
pie fuņa vai namgeja
, 2021-10-24 10:41, pirms 3 gadiem
Gandrīz kā Levits
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.