Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Barys'' rezultatīvā cīņā pārspēj ''Neftekhimik''

''Barys'' rezultatīvā cīņā pārspēj ''Neftekhimik''
Šoreiz ''Neftekhimik'' hokejistiem līksmot nebija pamata
Foto: ITAR-TASS

Šodien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) ietvaros ļoti rezultatīva cīņa izvērtās starp Astanas ''Barys'' un Ņižņekamskas ''Neftekhimik'', kur pirmajā periodā iegūstot četru vārtu pārsvaru, minimālu uzvaru svinēja ''Barys'' ar rezultātu 6:5.

Šodien atlikušajās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlēs viena no interesantākajām cīņām aizritēja starp Kazahstānas Astanas ''Barys'' un Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' komandām.

Visa pirmā perioda laikā iniciatīva piederēja mājiniekiem, kuri guva četrus vārtus pēc kārtas, tādējādi panākot pietiekoši pārliecinošu pārsvaru ar 4:0 jau pēc pirmo divdesmit minūšu beigām. Jau pirmo piecu minūšu laikā ''Barys'' guva divus vārtus, bet līdz perioda beigām vēl savu pārsvaru dubultoja. Savukārt ''Neftekhimik'' hokejistiem šo pirmo divdesmit minūšu laikā spēle nepadevās ne aizsardzībā, ne uzbrukumā, kaut gan metienu attiecība pēc pirmā perioda bija pietiekoši līdzīga - 15:14 par labu ''Barys''.

Otrajā periodā turpinājās rezultatīvs hokejs abu komandu izpildījumā. Kopumā otrajā periodā tika gūti seši vārti, šoreiz četrus no tiem jau guva viesi. Līdzīgi kā pirmajā periodā jau tā pirmajā minūtē vienus vārtus ''Neftekhimik'' labā atspēlēja Jevgēņijs Lapenkovs, savukārt jau pēc minūtes Maksims Spiridonovs atjaunoja četru vārtu pārsvaru - 5:1. Arī perioda vidū komandas apmainījās vārtu guvumiem, savukārt tā beigas jau veiksmīgāk aizvadīja viesi, kuri guva divus vārtus pēc kārtas, panākot 4:6. Spēlē tika atjaunota intriga kā rezultātā cīņas uzvarētājs vēl nebija noskaidrots. Kopumā spēle bija ļoti rezultatīva un skatāma, uz ko norāda jau desmit gūtie vārti divu periodu laikā.

Tomēr mājiniekiem izdevās nosargāt uzvaru, jo viesi atspēlēja tikai vienus vārtus, kad trešās trešdaļas ceturtajā minūtē vārtus guva Andrejs Ivanovs. Lai arī spēles beigās pusminūtes pārtraukumus pieprasīja gan ''Barys'', gan ''Neftekhimik'' galvenie treneri, kā arī viesi nomainīja vārtsargu pret laukuma sesto spēlētāju, mājinieki spēja nosargāt minimālo pārsvaru, tādējādi tie svinēja svarīgu uzvaru ar 6:5. Pēc šīs uzvaras ''Baris'' ieņem 18.vietu, savukārt ''Neftekhimik'' atrodas 16.vietā, kas ir pēdējā, no kuras kāda no komandām var iekļūt izslēgšanas cīņās.

Citās šīsdienas spēlēs Maskavas ''Dinamo'' savā laukumā pārspēja Habarovskas ''Amur'' ar rezultātu 2:0, Mitšču ''Atlant'' izbraukumā diezgan pārliecinoši pārspēja Čehovas ''Vityaz'' ar 4:0, savukārt Kaspara Saulieša pārstāvētais klubs Minskas ''Dinamo'' diezgan pamatīgi savā laukumā zaudēja Novosibirskas ''Sibir'' ar 2:7.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2009-02-23 21:21, pirms 15 gadiem
Taa teikt statistikai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.