Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Hārtlijs nominēts Eiropas gada trenera balvai, "Avangard" - gada komandas nominācijā

Hārtlijs nominēts Eiropas gada trenera balvai, "Avangard" - gada komandas nominācijā
Bobs Hārtlijs. Foto: Darja Isajeva, sport-express.ru

Eiropas hokeja klubu alianse (EHKA) savā mājaslapā "eurohockeyclubs.com" paziņojusi nominētos hokejistus, trenerus un klubus, kuru starpā vairākās kategorijās tiks izvēlēti šīs sezonas labākie Eiropā. Labākā trenera balvai nominēts Omskas "Avangard" un Latvijas valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Hārtlijs aizveda "Avangard" komandu līdz tās pirmajam Krievijas čempiones titulam kopš 2004. gada, omskiešiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālsērijā negaidīti pārspējot galveno favorīti Maskavas CSKA.

Kanādiešu speciālists kopā ar Latvijas izlasi pasaules čempionātā Rīgā septiņās spēlēs izcīnīja divas uzvaras, beigās iegūstot 12. vietu.

Tāpat "Avangard" nominēta kā pretendente uz labākās Eiropas komandas godu. Pārējās četras nominētās komandas ir Šveices čempionvienība "Zug", Ukrainas labākā komanda Doņeckas "Donbass", kā arī Somijas un Zviedrijas meistarkomandas Raumas "Lukko" un Vekšes "Lakers".

Izmantotie resursi:
https://www.eurohockeyclubs.com/new...


, 2021-06-22 00:25, pirms 3 gadiem
varbūt kāds varēt ieiet paskatīties kur kartē atrodas Omska un pastāstīt man kāds tai sakars ar Eiropu?
, 2021-06-22 00:38, pirms 3 gadiem
kungs rakstīja: varbūt kāds varēt ieiet paskatīties kur kartē atrodas Omska un pastāstīt man kāds tai sakars ar Eiropu?
Pēc Tavas loģikas KHL ir jāsadala Eiropā un Āzijā. Tad jāveido divas Krievijas izlases sporta veidos. Viena spēlēs Āzijas čempionātā, otra Eiropas čempionātā.
, 2021-06-22 01:19, pirms 3 gadiem
Ukrainas komanda nominēta,tad kāpēc ne kurbads!?🤣🤣🤣
, 2021-06-22 09:54, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: Ukrainas komanda nominēta,tad kāpēc ne kurbads!?🤣🤣🤣
Tapec ka Kurbads neeksiste ,idiot!!!!
, 2021-06-22 10:15, pirms 3 gadiem
Savčenko varēs tgd uz Lienes ielas rādīt dibenu
, 2021-06-22 11:03, pirms 3 gadiem
Krivija ir Eiropa tikai tad, kad tas viņiem ir izdevīgi
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.