Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Dinamo'' konkurente ''Spartak'' pārtrauc trīs zaudējumu sēriju un pārspēj ''Barys''

''Dinamo'' konkurente ''Spartak'' pārtrauc trīs zaudējumu sēriju un pārspēj ''Barys''
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā šodien Maskavas ''Spartak'', sākot ar otrā perioda beigām, dominēja pret Nursultanas ''Barys'' un apspēlēja pretinieci ar 5:2. Citā spēlē uzvaru pār bijušo Mika Indraša komandu Podoļskas ''Vityaz'' ar 4:2 svinēja Ufas ''Salavat Yulaev''.

• Uzvaru pār bijušo Mika Indraša komandu Podoļskas ‘’Vityaz’’ ar 4:2 svinēja Ufas ‘’Salavat Yulaev’’. Panākums tika nodrošināts noslēdzošajā trešdaļā, kad trīs minūšu laikā tika gūti divi vārti – vispirms Dinars Hafizuļins panāca 3:1, bet nedaudz vēlāk Tēmu Hartikainens – 4:1. Ātri vien ‘’Vityaz’’ vienus vārtus atguva, taču ne vairāk. Šī bija ‘’Salavat Yulaev’’ trešā uzvara pēdējās četrās spēlēs, kamēr ‘’Vityaz’’ ceturtais zaudējums pēc kārtas.

• Pārliecinošu uzvaru ar 5:2 pār Nursultanas ‘’Barys’’ svinēja Rīgas ‘’Dinamo’’ konkurente Rietumu konferencē Maskavas ‘’Spartak’’. Spēles sākums veiksmīgāks izrādījās Kazahstānas hokejistiem, kuri izvirzījās vadībā ar 2:0, taču, sākot ar otrā perioda beigām laukumā dominēja mājinieki. ‘’Spartak’’ līdz ar uzvaru pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, kamēr ‘’Barys’’ piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas.

• KHL sezona ar septiņām spēlēm turpināsies piektdien.

KHL spēles 18. novembrī

SpēleRezultāts
Dinamo - Ak Bars1:3
Vityaz - Salavat Yulaev2:4
Spartak - Barys5:2

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2021-11-19 01:02, pirms 2 gadiem
ģinamo riga konkurenti ir Vitjaz un Soči par nepalikšu pēdējiem. pārējās komandas ir prom no šiem bomžiem!
, 2021-11-19 09:14, pirms 2 gadiem
Ienācu uzrakstīt to pašu,bet zaipis jau priekšā
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.