Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Indrašis turpina punktu sēriju, "Dynamo" Ņižņekamskā revanšējas "Neftekhimik"

Indrašis turpina punktu sēriju, "Dynamo" Ņižņekamskā revanšējas "Neftekhimik"
Miks Indrašis (Nr. 70). Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Ceturtajā spēlē pēc kārtas kopš izlašu pauzes beigām ar rezultatīvu piespēli izcēlies latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, kurš Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) palīdzēja Maskavas "Dynamo" ar 6:4 viesos sakaut Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Indrašis šovakar spēlēja "Dynamo" otrajā maiņā, 13:29 minūtēs bez 11. (4+7) rezultativitātes punkta nopelnīšanas arī uzvarot trijos no desmit iemetieniem, kā arī veicot vienu metienu pa vārtiem. Latvietis rezultatīvi asistēja Igoram Poligalovam pirmā perioda septītajā minūtē, kad tas viesu labā panāca 1:0. Turpinājumā "Dynamo" ieguva pat 6:1 vadību, kuru "Neftekhimik" mača pēdējās trīs minūtēs sadeldēja līdz 4:6. Pa diviem vārtiem maskaviešu labā guva čehs Dmitrijs Jaškins un jau minētais Poligalovs.

Jāmin, ka abas komandas pirms sešām dienām bija tikušās Maskavā, toreiz "Neftekhimik" gūstot savu pēdējo no desmit uzvarām pēc kārtas - 6:3. Pēc šā vakara mača "Dynamo" ar 37 punktiem 29 mačos nostiprinājās Rietumu konferences trešajā pozīcijā, savukārt Ņižņekamska ar 31 cīņā iegūtiem 33 punktiem saglabā sesto vietu Austrumos.

Sensacionālu uzvaru šovakar izcīnīja Rietumu konferencē ar 24 punktiem desmito vietu atguvusī Čerepovecas "Severstal", kas izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā salauza Gagarina kausa pašreizējās īpašnieces Maskavas CSKA pretestību. Par "Severstal" varoņiem kļuva abus vārtus iemetušais Deniss Markovins, kā arī vārtsargs Vladislavs Podjapoļskis, kurš atvairīja 35 pretinieku metienus. Līdz ar pārsteidzošo panākumu Čerepoveca salauza desmit zaudējumu sēriju, savukārt armijniekiem šī bija ceturtā neveiksme pēc kārtas.

Visbeidzot Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" dominēja metienos pa vārtiem (46:29) un ar 4:1 mājās Balašihā sakāva Ufas "Salavat Yulaev", ar 40 punktiem nostiprinoties Austrumu konferences otrajā pozīcijā. Ar ļoti skaistiem vārtiem omskiešu labā izcēlās pieredzējušais Sergejs Širokovs.

KHL spēles 18. novembrī

SpēleRez.
Neftekhimik - Dynamo M4:6
Avangard - Salavat Yulaev4:1
CSKA - Severstal1:2 P


, 2019-11-18 20:54, pirms 4 gadiem
Sveiciens visiem Latvijas valsts svētkos!
, 2019-11-18 20:57, pirms 4 gadiem
Tikmēr Severstal uzvar Cska un RD atkal pēdējie.
, 2019-11-18 21:31, pirms 4 gadiem
6:4 vai 6:1? Kāds ir pareizs rezultāts?
, 2019-11-18 21:33, pirms 4 gadiem
janx13 rakstīja: 6:4 vai 6:1? Kāds ir pareizs rezultāts?
6:4
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.