Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Jaunais Maskavas "Dynamo" treneris atsakās no Kagarļicka pakalpojumiem

Jaunais Maskavas "Dynamo" treneris atsakās no Kagarļicka pakalpojumiem
Dmitrijs Kagarļickis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Maskavas “Dynamo” jaunais stūrmanis Aleksejs Kudašovs izlēmis, ka vienībai vairs nebūs nepieciešami Dmitrija Kagarļicka pakalpojumi, vēsta Krievijas mediji. Iepriekš uz trīs gadiem tika pagarināts līgums ar Vadimu Šipačovu.

Maskavas “Dynamo” šonedēļ parakstīja jaunu līgumu ar Vadimu Šipačovu, kurš aizvadītajā sezonā 57 spēlēs sakrāja 67 punktus un kļuva par Kontinentālās hokeja līgas rezultatīvāko spēlētāju. Desmit play-off cīņās viņa kontā septiņi punkti. Ar Šipačovu noslēgts līgums uz trim sezonām.

Tiek vēstīts, ka viņš sezonā bez bonusiem saņems 1,05 miljonus eiro. Bonusi paredzēti, ja Šipačovs sezonas griezumā būs starp trim rezultatīvākajiem līgas spēlētājiem. Aizvadītajā sezonā centra uzbrucējs pelnīja 1,32 miljonus eiro un bija KHL vislabāk apmaksātais spēlētājs.

Tāpat jaunais galvenais treneris Aleksejs Kudašovs pagarinājis līgumus ar aizsargiem Artjomu Volkovu un Sergeju Boikovu, savukārt Dmitrijam Kagarļickim vieta trenera plānos nav atradusies. Iepriekš Kudašovs un Kagarļickis kopā strādāja Sanktpēterburgas SKA komandā, un pēcāk uzbrucējs izteicās, ka viņam nav izdevies atrast kopīgu valodu ar Kudašovu.

Aizvadītajā sezonā 31 gadu vecais Kagarļickis 59 mačos izcēlās ar 47 punktiem (14+33), bet Gagarina kausa izcīņā sešās spēlēs viņš pievienoja divus vārtus un piecus punktus.

Izmantotie resursi:
https://t.me/hockeybz/641


, 2021-04-18 17:26, pirms 3 gadiem
RĪGAI BŪS LABS
, 2021-04-18 18:05, pirms 3 gadiem
Roluxzz rakstīja: RĪGAI BŪS LABS
Jā, viņa alga ir līdzvērtīga Rīgas pirmajām 2 uzbrucēju maiņām kopā
, 2021-04-18 21:03, pirms 3 gadiem
Bezjēdzīga ziņa. Par kaut kādu tur Kargaļickiju...
, 2021-04-19 08:22, pirms 3 gadiem
Katrs raksta,kas viņam interesē,vari nelasīt.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.