Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Skudra: "Jautājumi jāuzdod ir ne tikai par mani, bet vispār par kluba darba kvalitāti"

Skudra: "Jautājumi jāuzdod ir ne tikai par mani, bet vispār par kluba darba kvalitāti"
Pēteris Skudra. Foto: Dinamoriga.lv

Pēc KHL spēles starp Rīgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra preses konferencē uzsvēra nepieciešamību iespēlēt jaunos spēlētājus, kā arī noliedza, ka kopā ar kluba vadību būtu apspriesta viņa palikšana vai nepalikšana galvenā trenera amatā arī nākotnē.

Preses konferencē Pēterim Skudram tika uzdots jautājums, kādēļ šobrīd sastāvā ir tik daudz jauno spēlētāju (pieteikumā bija septiņi U20 vecuma spēlētāji), uz ko treneris atbildēja, ka tā ir sen nokavēta paaudžu maiņa. "Ja ne tagad, tad kad viņus iespēlēs?" vaicāja Skudra.

"Uzskatu, ka mums jādod iespēja jaunajiem spēlētājiem sevi apliecināt un nodemonstrēt, ka viņi šim līmenim ir gatavi," sacīja Skudra. "Turklāt nevis vienkārši uzspēlēt šajā līgā, bet cīnīties par rezultātu. Vēlamies saprast, kas šo komandu sagaida nākotnē. Kurš var progresēt, kurš reāli var iznākt laukumā un sniegt savu pienesumu. Mums jāizspiež maksimums no situācijas, kurā šobrīd atrodamies. Nevajag vienkārši atspēlēt sezonas pēdējās spēles, jāsāk skatīties nākotnē."

Skudram atkal tika vaicāts par komandas noskaņošanos, ņemot vērā pēdējo vietu turnīra tabulā, uz ko viņš atgādināja, ka izgāšanās ir mijušās ar nesliktiem mačiem: "Vairākkārt līdz uzvarai pietrūka tikai nedaudz, kaut spēli pret Kazaņu varam izmantot kā piemēru. Šodien aizvadījām labu pirmo periodu, un komanda bija kā uzlādēta. Taču spēles gaitā mums nepietiek stabilitātes, lai uzņemtu pretinieku pretsitienu. Par to šaubu nav. Nav tā, ka puiši gaida sezonas beigas, bet šis komandas kodols sarežģītās spēles situācijās ne vienmēr nodemonstrē savas labākās īpašības."

Skudra norādīja, ka par savu nākotni Rīgas klubā ar vadību nav runājis, taču ir bijušas sarunas par kluba nākotnes plāniem kā tādiem: "Konkrēti par manu amatu nē, nav runāts. Un šobrīd jau grūti saprast, kad komanda pati vispār sapratīs, vai tā varēs spēlēt vai nē un kas vispār notiek. Galu galā, mēs arī šosezon sākām vēlu strādāt. Daudz jautājumu jāuzdod ir ne tikai par mani, bet vispār par, teiksim tā, organizācijas darba kvalitātes pareizību."

Jāatzīmē, ka šodienas spēlē "Dinamo" zaudēja arī matemātiskas izredzes izrāpties no pēdējās vietas KHL.

Izmantotie resursi:
https://hclokomotiv.ru/article.asp?...


, 2021-02-18 23:03, pirms 3 gadiem
Kādā krāsā ir tavas apenes?
, 2021-02-18 23:14, pirms 3 gadiem
Uzskati Peteri ka tev vnk japazud
, 2021-02-18 23:19, pirms 3 gadiem
Ja uzbrauca klubam, tad ilgi čalis vairs amatā nepaliks.
, 2021-02-18 23:21, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Ja uzbrauca klubam, tad ilgi čalis vairs amatā nepaliks.
Bet pareizi jau arī uzbrauca. Pie pēdējo gadu situācijas, kad nauda ir apm. mēnesi pirms sezonas sākuma, ir jābūt diezgan lielam mazohistam, lai piekristu iet par RD galveno.
, 2021-02-19 00:22, pirms 3 gadiem
Klubs kas jau nto gadu velk knapi dzivibu un sen zaudējis sakotnejo jegu kā klubam kurā spele izlases kodols. Bezjedzīgs krievu projekts
, 2021-02-19 01:08, pirms 3 gadiem
Tā ierasti runā tie, kuriem jau ir izdalīta vilka pase. Dinamo ir vajadzīgs projekts, bet tas tuvāko 20 gadu laikā nemantos nācijas godus. Apgūt krievu naudu, dot jaunajiem ieskrieties un kaut ko arī nopelnīt, kāpēc gan ne. Bet sagaidīt, ka būs kādi play-off, ir naivi. Un kam gan tas vajadzīgs. Iztēlosimies, RD noceļ KHL titulu. Ko mēs ar to visu iesāksim? Pašapziņai? Hārtlijs Latvijas hokejam ir vairākkārt vērtīgāks par Gagarina trofeju. Kaut kā tā...
, 2021-02-19 03:07, pirms 3 gadiem
Skatoties no tīri sportiskā viedokļa DR no tās līgas bija jāpazūd kā minimums jau pēc pērnās sezonas. No finansiālā viedokļa klubs ir bijis nerentabls jau no pašiem pirmsākumiem. Nevajag domāt, ka tas ir baigais tur Savickija nopelns naudas izsišanā no krieviem pirms katras sezonas. Ja krieviem nebūtu politiskas intereses, DR projekts ne tikai būtu sen jau beidzies, bet pat nebūtu sācies. Kas attiecas uz Skudru, tad nedomāju, ka no šāda materiāla kāds cits viņa vietā būtu sasniedzis ar ko vairāk.
, 2021-02-19 07:06, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Ja uzbrauca klubam, tad ilgi čalis vairs amatā nepaliks.
Precīzi. Sv. Jurim tas nepatiks.
, 2021-02-19 10:20, pirms 3 gadiem
JA KRIEVI MAKSĀ UN LATVIEŠU ČAĻIEM IR IESPĒJAMS NOPELNĪT, KĀPĒC NEŅEMT TO NAUDIŅU? nEKUR CITUR VIŅI TĀDU NAUDU NESAŅEMS!
, 2021-02-19 10:22, pirms 3 gadiem
Un par to pleiofu un Gagarina kausu nu galīgi nav ko skumt. Kur tādu Gagarinu Latvijā būtu kur likt?
, 2021-02-19 16:38, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: Un par to pleiofu un Gagarina kausu nu galīgi nav ko skumt. Kur tādu Gagarinu Latvijā būtu kur likt?
https://www.youtube.com/watch?v=BHd...
, 2021-02-21 16:33, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Skatoties no tīri sportiskā viedokļa DR no tās līgas bija jāpazūd kā minimums jau pēc pērnās sezonas. No finansiālā viedokļa klubs ir bijis nerentabls jau no pašiem pirmsākumiem. Nevajag domāt, ka tas ir baigais tur Savickija nopelns naudas izsišanā no krieviem pirms katras sezonas. Ja krieviem nebūtu politiskas intereses, DR projekts ne tikai būtu sen jau beidzies, bet pat nebūtu sācies. Kas attiecas uz Skudru, tad nedomāju, ka no šāda materiāla kāds cits viņa vietā būtu sasniedzis ar ko vairāk.
Ja izslēgtu visus nerentablos klubus, cik klubu tad paliktu KHL?! Nulle (varbūt Jokerit vienīgais)! Un Dinamo Rīga būtu viens no pēdējiem, kurus izslēgtu skatoties pēc rentabilitātes!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.