Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Ankipāns: "Pietrūka enerģijas un zaudējām pārāk daudz divcīņu"

Ankipāns: "Pietrūka enerģijas un zaudējām pārāk daudz divcīņu"
Ģirts Ankipāns. Foto: Annija Meikšāne/f64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" hokejistiem svētdien pietrūka enerģijas un viņi zaudēja pārāk daudz divcīņu, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Bija ātra un agresīva spēle. Kaut kur nedaudz pietrūka enerģijas, zaudējām pārāk daudz divcīņu un bijām atstājuši spēkus iepriekšējās spēlēs. Komanda spēlēja un centās ar lielu vēlmi, diemžēl veiksme šoreiz nebija ar mums - tāpat kā 11 no pēdējām 12 spēlēm ar "Sochi" komandu. Kaut kāds apburtais loks. Pretinieks bija nedaudz labāks," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Tikmēr rīdzinieku aizsargs Bens Māršals pauda, ka zaudēta koncentrēšanās. “Spēli iesākām ļoti labi. Trešajā trešdaļā zaudējām koncentrēšanos. Mēs iemigām, kas mums maksāja dārgi – piedzīvojām zaudējumu. Pret tādu komandu nedrīkst pieļaut šādas kļūdas. Viņi realizē savus momentus.”

“Pēc pāris dienām jau nākamā spēle. Ar katru spēli sniegumu uzlabojam, bet šīs dienas iznākums bija nevajadzīgs. Paši kļūdījāmies un paliekam bez punktiem,” saka Māršals. “Novembrī ir svarīgas spēles. Tas ir ļoti atbildīgs brīdis sezonā, bet neteiktu, ka pēdējais, lai pietuvinātos un iekļūtu play-off zonā. Mēs spēlējam labi. Gadīsies arī paklupt, bet svarīgāk šādos brīžos ir nepadoties. Drīz jau nākamā spēle. Jāparāda tāds sniegums, kā pēdējās spēlēs un tā jāaizvada viss mačs.”

Kā zināms, rīdzinieki svētdien lielāko daļu spēles bija vadībā, tomēr beigās ar 1:2 tomēr atzina ''Sochi'' pārākumu. Līdz ar to šosezon joprojām neizdodas gūt vairāk par divām uzvarām pēc kārtas.


, 2019-11-17 20:16, pirms 4 gadiem
Nu,ja pietrūka enerģija,tas Sočiem tai teorētiski bija jābūt vēl mazāk,jo aiz muguras lidojums no Sibīrijas.
Pietrūka kaut kas cits,arī Dārziņš,Makmilans,Jurčiks ragana un Hosa.
, 2019-11-17 20:22, pirms 4 gadiem
Ankipānam derēt vairāk ar komandu patrenēties. Nu baismīgs tas kuņģis viņam
, 2019-11-17 21:04, pirms 4 gadiem
Bija jūtams svaiguma trūkums. 4 spēle 6 dienās - tas nav viegls grafiks.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.