Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Sibir" Ķīnā atspēlējas no 0:3 un uzvar, Hārtlija "Avangard" pietuvojas līderei

"Sibir" Ķīnā atspēlējas no 0:3 un uzvar, Hārtlija "Avangard" pietuvojas līderei
Novosibirskas "Sibir" hokejisti. Foto: Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izcilu mača otro daļu aizvadīja Novosibirskas "Sibir", kas vēl 30. minūtē atradās iedzinējos ar 0:3, taču turpinājumā guva četrus vārtus pēc kārtas, ar 4:3 izbraukumā pieveicot bez latviešu hokejistiem spēlējušo Pekinas "Kunlun Red Star".

Mača pirmajā daļā Pekinas klubs laukumā izskatījās svaigāk, drakonisko janvāra spēļu kalendāru piedzīvojošajai "Sibir" ļoti lēnu ieejot cīņas ritmā. Kanādiešu Lūks Lokhārts, Brendons Jips un Tailers Vongs rezultatīvie metieni ļāva "Kunlun Red Star" līdz 29. minūtei panākt 3:0 pārsvaru. Tiesa jau pēc pusotras minūtes soma Mikaela Ruohomā plaukstas metiens vārtu labējā stūrī ļāva "Sibir" atklāt arī savu rēķinu (1:3). Savukārt pēc trim minūtēm Jegors Milovzorovs pēc veiksmīga ripas rikošeta pret mājinieku hokejistu pietuvināja Sibīrijas vienību līdz 2:3.

Noslēdzošajā periodā "Sibir" ar inerces palīdzību metās atspēlēties, kas komandai arī 49. minūtē izdevās - vairākumā 3:3 panāca Daniils Romancevs. Savukārt uzvaru 92 sekundes līdz pamatlaika izskaņai viesu labā izrāva Dmitrijs Sajustovs - 4:3 "Sibir".

Novosibirskas trešā uzvara pēc kārtas ļāvusi komandai ar 46 spēlēs iegūtiem 53 punktiem pakāpties uz Austrumu konferences piekto vietu, kamēr sesto zaudējumu pēdējās septiņās cīņās piedzīvojusī "Kunlun Red Star" ar 49 mačos sakrātiem 50 punktiem joprojām ir astotā. Rītdien abas komandas savā starpā spēkosies vēlreiz.

Dienas agrākajā spēlē Omskas "Avangard" svinēja piekto panākumu pēdējās sešās spēlēs, izbraukumā atspēlējoties un pēcspēles bullīšos ar 2:1 pieveicot Habarovskas "Amur", kam šī bija piektā neveiksme pēc kārtas. Vicelīderes "Avangard" (64 punkti) labā rezultatīvu piespēli un precīzu pēcspēles metienu atzīmējās bijušais Rīgas "Dinamo" snaiperis Brendons Makmilans. Austrumu līdervienībai Kazaņas "Ak Bars" šobrīd ir tikai par diviem punktiem vairāk, taču aizvadīts arī par divām spēlēm mazāk.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2020-01-13 21:17, pirms 4 gadiem
Interesanti kāpēc man būtu jāzin ka Hārtlija Avangards atlēja kkādiem tur Subirj? Kolhozhs ir un paliek krievu kolhozs
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.