Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Indrašis ceturtajā maiņā, A. Ozoliņam un Ponomarenko vārti, Ševčenko debitē

Indrašis ceturtajā maiņā, A. Ozoliņam un Ponomarenko vārti, Ševčenko debitē
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Ārzemju hokeja līgās šovakar spēlējuši Miks Indrašis, Artūrs Ozoliņš, Ēriks Ševčenko, Gunārs Skvorcovs, Artūrs Salija, Kristaps Baževičs un Maksims Ponomarenko.

Kontinentālajā hokeja līgā pēc trīs uzvaru sērijas jau otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Maskavas "Dynamo", kas izbraukumā ar 2:5 kapitulēja Jaroslavļas "Lokomotiv". Vadims Šipačovs 37 sekundes līdz pirmā perioda beigām panāca izlīdzinājumu (1:1), taču "Lokomotiv" otrās trešdaļas astotajā minūtē 30 sekunžu laikā guva divus vārtus (3:1) un vēlāk panāca arī 5:1. Miks Indrašis sezonu sāka otrajā maiņā, tad nokļuva trešajā, bet šovakar jau spēlēja ceturtajā maiņā, uz ledus esot astoņas minūtes un 54 sekundes. Indrašis izprovocēja vienu noraidījumu. Tikmēr au trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja "Sochi", kas divreiz atspēlējās, tomēr bullīšos ar 2:3 atzina Podoļskas "Vityaz" pārākumu. Soču treneru štābā strādā Leonīds Beresņevs, kurš ir galvenā trenera Sergeja Zubova asistents.

SpēleRez
Salavat Yulaev – Avtomobilist0:2
Dinamo Mn – Sibir2:3
Lokomotiv – Dynamo M5:2
Vityaz – Sochi3:2 PM
Spartak – Dinamo R5:1

Krievijas Augstākajā līgā pie trešā punkta četrās spēlēs un pirmajiem vārtiem tika Artūrs Ozoliņš, kurš piektajā minūtē panāca 1:0. Līdere Toljati "Lada" mājās gan izlaida 2:0 vadību, tomēr pagarinājumā apspēlēja "Tseng Tou" (3:2) un izcīnīja ceturto uzvaru četrās spēlēs. Ozoliņš šovakar spēlēja 16 minūtes un 57 sekundes, izdarīja divus metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un uzvarēja 11 no 18 iemetieniem (61,1%). Novokuzņeckas "Metallurg" ar zaudējumu 12. bullīšu sērijā (0:1) debitēja Ēriks Ševčenko, kurš uz ledus pavadīja 15 minūtes un 37 sekundes un tika pie divām soda minūtēm.

Citā spēlē Gunāra Skvorcova, Artūra Salijas un Kristapa Baževiča pārstāvētais Ķīnas KRS-BSU atspēlējās no 1:3, tomēr bullīšos piekāpās CSK VVS (3:4). Skvorcovs tika pie pirmā punkta sezonā, 17. minūtē palīdzot panākt 1:2. Pilna statistika par spēli pagaidām vēl nav pieejama. Tikmēr Norvēģijā vārtus guvis aizsargs Maksims Ponomarenko, kura pārstāvētā "Stjernen" izbraukumā gan ar 3:8 kapitulēja "Stavanger". Ponomarenko spēlēja 19 minūtes un četras sekundes, izdarīja vienu metienu, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderību -2.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
http://online.vhlru.ru/online/84976.htmlhttps://www.hockey.no/live/Live/Match/6983640
https://text.khl.ru/text/81841.html


, 2019-09-12 22:49, pirms 5 gadiem
Indraša galva ripos, ja turpmākās spēlēs kādu ripuli neiebakstīs. Nāksies vien atgriezties uz grimstošo titāniku - DR
, 2019-09-12 23:05, pirms 5 gadiem
, 2019-09-13 00:23, pirms 5 gadiem
Paskatījos Maskavas Dinamo spēli - Indrašis švaks. Aizsardzībā pāris reizes iekrita tikai tāpēc, ka bija par slinku un/vai pietrūka fiziskā, uzbrukumā arī diezgan nekāds. Šāds sniegums ir OK vietējam 4.maiņas spēlētājam, bet ne leģionāram..
, 2019-09-13 00:48, pirms 5 gadiem
Kā pirms sez teica Maskavas Din galvenais , šogad gribēja tikai krievus sastāvā , bez leģiem , 80% ja būs vēl zāgi , Indulis varēs uz ģinamku kura Rīgas braukt.
, 2019-09-13 09:19, pirms 5 gadiem
Edyy5 rakstīja: Kā pirms sez teica Maskavas Din galvenais , šogad gribēja tikai krievus sastāvā , bez leģiem , 80% ja būs vēl zāgi , Indulis varēs uz ģinamku kura Rīgas braukt.
Es domāju, ka Indulis to arī, iespējams, grib panākt.
, 2019-09-13 10:35, pirms 5 gadiem
Indrašis kapļu maiņā?! Smieklīgi. Tas ir tas pats, kas baletdejotājam likt malku skaldīt.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.