Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Masveida saslimšana arī Ozoliņa trenētajā "Torpedo", KHL pārcēlusi jau 15 spēles

Masveida saslimšana arī Ozoliņa trenētajā "Torpedo", KHL pārcēlusi jau 15 spēles
Sandis Ozoliņš. Foto: HC Torpedo

LETA. Kontinentālās hokeja līga (KHL) otrdien atcēla divas Ņižņijnovgorodas "Torpedo" spēles, līdz ar to kopumā pārcelti jau 15 mači.

Kā otrdien paziņoja KHL, paredzētajā laikā nenotiks "Torpedo" mājas spēles ar Nursultanas "Barys" 11. janvārī un Pekinas "Kunlun Red Star" no Ķīnas 13. janvārī. KHL vēsta, ka "Torpedo" rindās 11 spēlētājiem un diviem komandas darbiniekiem konstatēts Covid-19.

Pagaidām no 15 atceltajām spēlēm tikai vienam mačam noteikts jauns datums - somu vienība Helsinku "Jokerit" ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" savā laukumā spēlēs 22. janvārī (mačam vajadzēja notikt 3. janvārī).

Jau ziņots, ka svētdien arī Rīgas "Dinamo" tika konstatēti 17 Covid-19 gadījumi, kā dēļ atceltas vienības nākamās trīs spēles.

Pagaidām nākamā spēle Rīgas komandai plānota 19. janvārī viesos pret Čeļabinskas "Traktor", taču komandas ģenerālmenedžeris Edgars Buncis atteicās prognozēt noteiktu datumu, kad vienība varētu atgriezties laukumā.

Covid-19 gadījumu pretinieku rindās atceltas arī pēdējās divas "Dinamo" spēles. Iepriekšējo reizi rīdzinieki laukumā devās 5. janvārī, kad viesos ar 4:6 zaudēja Ufas "Salavat Yulaev".


, 2022-01-11 14:57, pirms 2 gadiem
Sanča molodčiks! Gaidām atpakaļ Dinamo!!!
, 2022-01-11 15:56, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Sanča molodčiks! Gaidām atpakaļ Dinamo!!!
Jā,bet tam vēl pāris gadi priekšā,es tā domāju
, 2022-01-11 17:24, pirms 2 gadiem
Redzot kā Torpedo šogad mocās, ir visai drošs variants, ka tiks mainīts galvenais treneris un skaidrs, ka Ozo ir spēlētāju mīlulis un būs viens no galvenajiem kandidātiem. RD ir nabagu māja, lai kā gribētos viņu tuvumā redzēt, būt RD trenerim ir ļoti smagi.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.