Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

KHL prezidents: "No Rīgas saņēmām oficiālu atteikumu uzņemt Zvaigžņu spēli"

KHL prezidents: "No Rīgas saņēmām oficiālu atteikumu uzņemt Zvaigžņu spēli"
Aleksejs Morozovs. Foto: KHL

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksejs Morozovs atklāj, ka tiek strādāts pie tā, lai hokejs būtu ārpus politikas, ir vēlme nākamo sezonu aizvadīt pilnvērtīgi un pareizi.

2021. gada janvārī Rīgā bija ieplānota KHL Zvaigžņu spēle, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ to atcēla. Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis aprīlī atklāja, ka ir vēlme cīnīties par KHL nākamās sezonas zvaigžņu spēli. "Pagājušajā sezonā mēs plānojām zvaigžņu nedēļu aizvadīt Rīgā. Arī uz nākamo gadu mums bija tāda vienošanās. Bet no Rīgas saņēmām oficiālu atteikumu, viņi nevarēs aizvadīt," šodien atklāj KHL prezidents Aleksejs Morozovs. "Zvaigžņu spēle netiek atcelta, mēs meklējam citu vietu. Negribas atkal Maskavā - tas, kā vienmēr, ir rezerves variants, bet jāskatās, kāda tur būs epidemioloģiskā situācija."

Ņemot vērā politisko situāciju, vai Rīgas "Dinamo" dosies uz Baltkrievijas galvaspilsētu, bet Minskas "Dinamo" - uz Rīgu?
- Mēs sekojam situācijai. Hokejs ir ārpus politikas. Pagaidām mums nav nekādu politisku ierobežojumu, kas neļautu aizvadīt čempionātu.

Minskas "Yunost" izslēdz no Čempionu līgas, jo nav iespējams lidot. Veidojot kalendāru, varbūt rēķinājāties ar kādiem rezerves variantiem?
- Mēs to, protams, izskatīsim. Ja būs tāda situācija, tad mums ir rezerves varianti, laukumi Krievijā, kur var aizvadīt kādus mačus, piemēram, kā Helsinku "Jokerit" izslēgšanas spēlēs. Varam izskatīt dažādus variantus, bet tagad strādājam pie tā, lai hokejs būtu ārpus politikas un varētu mierīgi aizvadīt čempionātu. Ja tiks atcelti epidemioloģiskie ierobežojumi, domāju, būs labs līdzjutēju pieplūdums. Negribas, lai te iejauktos politika, kas mums neļautu pilnvērtīgi un pareizi aizvadīt čempionātu.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
khl.ru


, 2021-06-08 22:38, pirms 3 gadiem
Negribas, lai te iejauktos politika, kas mums neļautu pilnvērtīgi un pareizi aizvadīt čempionātu.~

Ar to viss izteikts pokuj,kad uz ielas BEL slakte cilvekus,tas jau nav nekas Bet neko neizdaris,tas jau KHL - Proti,Krievu biznes. Tak nevienam neraustis,kas ko,kaa,galvenais apgrozijums.
, 2021-06-08 22:42, pirms 3 gadiem
KHL zvaigznes PČ zaudēja NHL čekeriem
, 2021-06-08 22:52, pirms 3 gadiem
Pareiz ir. Nahren šito balagānu vēl uz Rīgu aicināt. Lai zvaigznes uzspēlē labāk ar savu Putinu un dod viņam ekselentus pasus kā Fetisovs u.c. meistari
, 2021-06-08 23:18, pirms 3 gadiem
Go0dFather rakstīja: Negribas, lai te iejauktos politika, kas mums neļautu pilnvērtīgi un pareizi aizvadīt čempionātu.~

Ar to viss izteikts pokuj,kad uz ielas BEL slakte cilvekus,tas jau nav nekas Bet neko neizdaris,tas jau KHL - Proti,Krievu biznes. Tak nevienam neraustis,kas ko,kaa,galvenais apgrozijums.
Ko tad tu negaudoji, kad Francija dzelteno vestu protestu laika (gaja boja protestetaji) neatcela nevienu sporta speli? Kapec negaudoji, kad asv melno protestu laika (gaja boja gan protestetaji, gan mierigie iedzivotaji, gan policisti) neatcela nevienu sporta speli?
, 2021-06-09 00:24, pirms 3 gadiem
kleperis999 rakstīja: Ko tad tu negaudoji, kad Francija dzelteno vestu protestu laika (gaja boja protestetaji) neatcela nevienu sporta speli? Kapec negaudoji, kad asv melno protestu laika (gaja boja gan protestetaji, gan mierigie iedzivotaji, gan policisti) neatcela nevienu sporta speli?
Atcēla gan NBA spēles, ja jau mētāt gudrīti, tad kaut ko vajag arī zināt.
, 2021-06-09 01:32, pirms 3 gadiem
Funs ar Pernambuķi nostrjomīja un uzlika veto! Tāpēc arī Oll Stari nesavācās. Pareiz, puiki!
, 2021-06-09 08:38, pirms 3 gadiem
Hokejs Latvijā vairs nav modē
, 2021-06-09 08:58, pirms 3 gadiem
Zvaigžņu spēle jāaizvada Minskā, Loo komanda pret Poo "zbornuju" . Protams ar pašiem klauniem un angļu uzrakstiem uz šo krekliem. (Loo - Ļukašenka, ang. mīziens, Poo - Puķins, ang. dirsiens)
, 2021-06-09 09:01, pirms 3 gadiem
hokejists77 rakstīja: Hokejs Latvijā vairs nav modē
Protams, ja jau skatītājus tribīnēs nelaiž, značit Hokejs nav modē!
Bravo, super secinājums!
, 2021-06-09 09:03, pirms 3 gadiem
hokejists77 rakstīja: Hokejs Latvijā vairs nav modē
Rene ir modē, pērtiķbols un LV afro tirslīga Futbolā
, 2021-06-09 10:06, pirms 3 gadiem
A_Burts XXL rakstīja: Protams, ja jau skatītājus tribīnēs nelaiž, značit Hokejs nav modē!
Bravo, super secinājums!
Churban, perekrostkas aiznemts?
Uz lielo Futeni busi uz stripas?
, 2021-06-09 10:16, pirms 3 gadiem
Zvaigžņu spēli, lai rīko kautvai Minskā, Baranovičos, Jaltā vai Nursultānā- pilnīgs po, tomēr Dinamo Rīgai sastāvs uz papīra konkrētāks nekā iepriekšējā sezonā. Varbūt vēl iegūs vai noturēs Dzierkalu, Liponu, Rihardu B. Ja Majone vai Kulda vasarā trenējas sboros nevis individuāli laiž muļķi, var padomāt. Kopumā šī ir tikai varbūtības teorija.
, 2021-06-09 13:00, pirms 3 gadiem
Hujaabels rakstīja: Churban, perekrostkas aiznemts?
Uz lielo Futeni busi uz stripas?
Uz kādas vēl strīpas? Protams, ka sekošu līdzi un fuņošu, kā vienmēr, par tiem, kur vairāk etnisko Balto (tas tak ir EIROPAS čempionāts, ibio, rio!!! ) un mazāk mello un čurbānu!
, 2021-06-09 15:05, pirms 3 gadiem
A_Burts XXL rakstīja: Uz kādas vēl strīpas? Protams, ka sekošu līdzi un fuņošu, kā vienmēr, par tiem, kur vairāk etnisko Balto (tas tak ir EIROPAS čempionāts, ibio, rio!!! ) un mazāk mello un čurbānu!

Nu tad par ukraiņiem?
, 2021-06-09 17:00, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Nu tad par ukraiņiem?
Protams
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.