Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Barys" pārtrauc rīdzinieku konkurentes "Sochi" divu uzvaru sēriju

"Barys" pārtrauc rīdzinieku konkurentes "Sochi" divu uzvaru sēriju
Nursultanas "Barys" hokejisti. Foto: Dmitry Feoktistov/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kārtējā mačā ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs svinējusi Austrumu konferencē trešajā vietā esošā Nursultanas "Barys", kas izbraukumā ar 4:1 sakāva Rietumu devīto labāko vienību "Sochi".

Kazahstānas komanda rezultātu atklāja otrā perioda trešajā minūtē, kad vairākumā izcēlās Darens Dīcs. Turpinājumā "Barys" labā divreiz izcēlās pieredzējušais Romāns Starčenko, savukārt vienu ripu mājinieku vārtos iemeta Džese Blekers. "Sochi" ar 37 spēlēs iekrātiem 34 punktiem par septiņiem punktiem apsteidz Rīgas "Dinamo" vienību.

Neizteiksmīgu sniegumu turpina rādīt rīdzinieku nākamā pretiniece Magņitogorskas "Metallurg", kas savā laukumā ar 0:1 atzina pastarītes Čeļabinskas "Traktor" pārākumu. Uzvaras ripu trešā perioda 12. minūtē iemeta Ruslans Karļins. "Traktor" rindās sauso maču ar 31 atvairītu metienu aizvadīja Ivans Fedotovs. "Metallurg" ar 27 mačos iegūtiem 39 punktiem gan joprojām saglabāja astoto vietu Austrumos, kamēr "Traktor" ar tikpat spēlēs izcīnītiem 28 punktiem ir pēdējā.

Visbeidzot otro uzvaru pēc kārtas guva un ar 42 punktiem aizvadītās 34 cīņās Austrumu konferences "top 6" nostiprinājās Vladivostokas "Admiral", mājās pamatlaika galotnē izlaižot 4:2 vadību, taču bullīšos ar 5:4 salaužot Pekinas "Kunlun Red Star" vienības pretestību. Ķīnas komandu neglāba arī Tailera Vonga divi vārti.

KHL 7. decembra spēļu rezultāti

KomandasRez.
Admiral - Kunlun RS5:4 PM
Metallurg - Traktor0:1
Lokomotiv - Dinamo R5:4
Sochi - Barys1:4

, 2019-12-07 21:12, pirms 4 gadiem
Nez...
Kādu konkurenci Dinamo var sastādīt Sočiem?

Tik pat labi var rakstīt, ka Dinamo min uz papēžiem SKA un CSKA...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.