Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Kazahstānas izlasi PČ pārstāvējušais zviedrs Svedberjs pārceļas uz CSKA

Kazahstānas izlasi PČ pārstāvējušais zviedrs Svedberjs pārceļas uz CSKA
Viktors Svedberjs. Foto: imago images/Lehtikuva/Scanpix

Naturalizētais Kazahstānas hokeja valstsvienību pārstāvošais zviedru aizsargs Viktors Svedberjs pametis Nursultanas "Barys" komandu un nākamsezon Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) laukumā dosies Maskavas CSKA formastērpos.

Augumā raženais [Svedberjs ir 206 centimetrus garš - aut. piez.] zviedrs "Barys" komandu pārstāvēja pēdējās trijās KHL sezonās, kopumā aizvadītajās 84 spēlēs iekrājot 22 (6+16) rezultativitātes punktus, kā arī nopelnot kopumā 76 soda minūtes un lietderības koeficientu +24.

30 gadus vecais aizsargs Kazahstānas izlasē debitēja aizvadītajās pasaules meistarsacīkstēs, sešās cīņās tiekot pie četriem (1+3) punktiem un sešām soda minūtēm. Interesanti, ka vēl 2018./19. gada sezonā Svedberjs aizvadīja desmit mačus dzimtās Zviedrijas valstsvienības sastāvā Eirotūres turnīrā. Savukārt 2015./16. gada sezonā hokejists tika pie 30 spēlēm Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Čikāgas "Blackhawks" sastāvā, nopelnot četrus (2+2) punktus.

"Barys" aizvadītajā sezonā Gagarina kausa izcīņā izstājās pirmajā kārtā, bet CSKA finālsērijā atzina Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" pārākumu.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/khlmediateam/st...


, 2021-06-07 18:35, pirms 3 gadiem
Karluha, tas viss ir huinja. Labāk uzraksti, kur nākamsezon spēlēs Krastenberjs, Švānenberjs.
, 2021-06-07 19:16, pirms 3 gadiem
Karluha viņš tak kazah, tad jau Svedbergs
, 2021-06-07 20:10, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Karluha viņš tak kazah, tad jau Svedbergs
Radio SWH sporta stundu šovakar neklausījies?
, 2021-06-07 20:31, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Radio SWH sporta stundu šovakar neklausījies?
Nē, ir kaut kas kā dēļ būtu vērts klausīties?
, 2021-06-07 20:53, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Nē, ir kaut kas kā dēļ būtu vērts klausīties?
Matulis šo to interesantu par izlases aizkulisēm stāstīja... piemēram, ka izlasē šogad esot bijis ne pārāk labs mikro klimats. Par Daugavina it kā konfliktu ar Koziolu. Es mašīnā braucot dzirdēju tik raidījuma to daļu, kur par hokeju runāja. Rīt jau jūtūbē varēsi noskatīties/noklausīties.
, 2021-06-07 21:16, pirms 3 gadiem
Svedbergs nevis kautkāds "svedberJs"...😁
, 2021-06-07 21:21, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Matulis šo to interesantu par izlases aizkulisēm stāstīja... piemēram, ka izlasē šogad esot bijis ne pārāk labs mikro klimats. Par Daugavina it kā konfliktu ar Koziolu. Es mašīnā braucot dzirdēju tik raidījuma to daļu, kur par hokeju runāja. Rīt jau jūtūbē varēsi noskatīties/noklausīties.
Par mikro klimatu jau dzirdēju no vairākiem avotiem, arī ar Bobu ne visiem bija labas attiecības (un te neiet runa tikai par veciem bukiem, kuluāros baumo, ka Rubīns pēdējo spēli nespēlēja traumas VAI konflikta dēļ ar Bobu)

Paldies, ka pateici, būs rīt jānoklausās! Cepums tev!
, 2021-06-07 21:29, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Par mikro klimatu jau dzirdēju no vairākiem avotiem, arī ar Bobu ne visiem bija labas attiecības (un te neiet runa tikai par veciem bukiem, kuluāros baumo, ka Rubīns pēdējo spēli nespēlēja traumas VAI konflikta dēļ ar Bobu)

Paldies, ka pateici, būs rīt jānoklausās! Cepums tev!
Radio SWH mājas lapas arhīvā to var noklausīties jau tagad. https://radioswh.lv/player/#archive...
, 2021-06-08 22:06, pirms 3 gadiem
Nu patreiz situācija, kad bobīša un kazlēna untumu dēł bezmaz puse no čempī spēlējušajiem grib atteikties no dalības OS atlases turnīrä
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.