Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Latviešu derbijā Bukarts gūst vārtus uzvarā pār Indraši, Hārtlijam atkal zaudējums

Latviešu derbijā Bukarts gūst vārtus uzvarā pār Indraši, Hārtlijam atkal zaudējums
Rihards Bukarts. Foto: HC Admiral

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) latviešu derbijā uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" šodien savā laukumā apspēlēja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas apgabala "Vityaz" - 3:2. Bukarts izcēlās ar vārtu guvumu.

# Vladivostokas "Admiral" un Maskavas apgabala "Vityaz" mača pirmajā periodā vairāk uzbruka viesi. Kad bija palikušas četras sekundes līdz lielajam pārtraukumam, lieliski izspēlēto skaitlisko vairākumu netraucēti realizēja Rihards Bukarts, iemetot teju tukšos vārtos (1:0).

VIDEO: Bukarts perioda izskaņā iemet Indraša komandas vārtos

Otrajā periodā ciemiņu pārsvars bija vēl lielāks, tomēr rezultātā uz tablo tas neatspoguļojās. 34. minūtē skaitliskajā vairākumā pēc vārtsarga atvairījuma Vjačeslavs Ušeņins bija klāt pirmais un panāca 2:0, savukārt pēc trijām minūtēm laukuma saimnieki atstāja brīvu kreiso malu, kur ieslidoja "Vitjaz" pārstāvis Aleksandrs Jaremčuks un, nesastapis šķēršļus, apspēlēja vārtsargu - 2:1. Arī trešajā trešdaļā ciemiņi nespēja materializēt savu pārsvaru. Pēdējā nogriežņa sākumā Miks Indrašis centās veikt solo gājienu pāri visam laukumam, tomēr Vjačeslavs Ušeņins savā zonā latvietim atņēma ripu un ievadīja prettriecienu, ko sekmīgi noslēdza čehu aizsargs Libors Šulāks - 3:1. Spēles priekšpēdējās minūtes izskaņā somu uzbrucējs Niko Ojameki noformēja 3:2.

# Vladivostokas komandas rindās Rihards Bukarts sāka trešajā uzbrucēju virknējumā ar Artjomu Manukjanu un Dmitriju Sajustovu, spēlēja 13:32 minūtes, izpildīja divus metienus, guva vārtus, veica spēka paņēmienu un izprovocēja noteikumu pārkāpumu. Sezonas pirmajās 14 spēlēs Tālo Austrumu vienība izcīnījusi 10 punktus. "Admiral" tagad pakāpās no pēdējās uz desmito vietu austrumos. Latviešu uzbrucējs sakrājis 6 (4+2) rezultativitātes punktus deviņos mačos, šodien viņš uz pāris stundām atgriezās komandas rezultatīvāko uzbrucēju saraksta līderpozīcijā, turklāt tagad kļuvis par labāko snaiperi.

# Piemaskavas kluba sastāvā Miks Indrašis spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā ar krievu Mihailu Smoļinu un kanādieti Danielu Odetu, uz ledus pavadīja 17:32 minūtes (starp laukuma spēlētājiem septītais lielākais laiks komandā), izpildīja trīs metienus pa vārtiem un veica spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja divos no pieciem iemetieniem. Indraša komanda ieņem desmito pozīciju Rietumu konferencē. Šīs sezonas 15 spēlēs "Vityaz" klubs izcīnījis 13 punktus, latviešu uzbrucēja krājumā ir trīs vārti un sešas rezultatīvas piespēles, kā arī uzvaras "bullītis".

# Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" šodien paklupa Nursultanā, kaut gan metienu attiecība bija 28-15 par labu ciemiņiem. Tādējādi pēdējās piecās spēlēs ir piedzīvoti četri zaudējumi. KHL čempionvienības padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Krilovs pirms dažām dienām izteicās, ka viņam nepatīk, kā "Avangard" šosezon spēlē. Ņemot vērā minēto, Hārtlija krēsls droši vien grīļojas.

# Vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais Maskavas CSKA ar 3:0 pieveica Maskavas "Dynamo", kas tādējādi neizmantoja iespēju atgriezties Rietumu konferences līderpozīcijā.

KHL mači 6. oktobrī

Admiral - Vityaz3:2
Sibir - Dinamo R3:1
Barys - Avangard1:0
Avtomobilist - Jokerit5:1
Dynamo M - CSKA0:3

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2021-10-06 20:12, pirms 3 gadiem
Bobels uz līguma uzteikšanas robežas
, 2021-10-06 21:21, pirms 3 gadiem
Njā ,visu spēli dominēt un zaudēt ...nav labi Bob!
, 2021-10-06 21:30, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Njā ,visu spēli dominēt un zaudēt ...nav labi Bob!
Bobs papisa OS,tagad vēl Avangard...nu varēs izbaudīt vecumdienas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-10-07 08:06, pirms 3 gadiem
EGLE Z rakstīja: Bobs ir labākais treneris kas Eiropas hokejā ir bijis, tāds Haris vai Znaroks var sapņot un sūkāt pirkstus
Jā, piekritīšu! Ja vērtējam pēc dejošanas balalaikas pavadījumā, viennozīmīgi Bobim konkurentu Eiropā nav!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.