Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Šuplers: "Rezultāts ir taisnīgs"

Šuplers: "Rezultāts ir taisnīgs"
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc pārbaudes spēles starp Rīgas "Dinamo" un Habarovskas "Amur" hokeja klubiem, komentārus sniedza abu vienību galvenie treneri, attiecīgi, Juliuss Šuplers un Aleksandrs Bļinovs.

Aleksandrs Bļinovs, "Amur" galvenais treneris: Spēle ļoti patika, bija daudz cīņas momentu. "Dinamo" ir meistarīga, spēlējoša komanda [kas nesēž aizsardzībā]. Pretinieku komandu daudz glāba vārtsargi. Mums spēli sabojāja daudzie noraidījumi, dēļ tiem patērējām daudz spēka. Bija norādījums spēlēt no aizsardzības uz pretuzbrukumiem.

A. Bļinovs par Cipuli un Širokovu: Par agru vēl spriest, komanda uzņem kondīcija, tagad ir lielas slodzes treniņos. Cipulis šodien spēlēja pirmajā maiņā, Širokovs otrajā, viss ir pašu rokās, viņiem ir iespējas tur arī palikt.

Juliuss Šuplers, "Dinamo" galvenais treneris: Šim sagatavošanās posmam labs līmenis. Pretinieks spēlēja no aizsardzības, pie 0:2 mums nācās ļoti pielikt spēles ziņā, pratām ne tikai izveidot momentus, bet arī iemest. Rezultāts ir taisnīgs, visu izšķīra meistarība. Kāpēc pēcspēles metienu nemeta Ņiživijs? Viņam šobrīd nav vēlēšanās iet un mest bullīti, jo nav labākajā formā. Pirmās divas maiņas nospēlēja labi, pārējās normāli. Jaunie spēlētāji ir perspektīvi.


Slēpts komentārs: Nedarbs
, 2010-08-06 22:38, pirms 14 gadiem
kaa Simeks ar Podzinju izstijaas
Simekam ir shance palikt??
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2010-08-06 22:43, pirms 14 gadiem
Protams priekškam ņiživijam iet un parādīt ka viņš var iemest ?
Labāk vaidzēja iemēgīnāt jaunos leģjonārus bulīšos! Vai arī iedot podziņam parādīt ko prot!
, 2010-08-06 22:50, pirms 14 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kur tad pēc pagājušās spēles tik ļoti slavētā vairākuma izspēle šoreiz bija tik švaka?
Šito gan es nesapratu. Viena pārbaudes spēle tik aizvadīta un vēl pret tik vāju pretinieku un nu jau visi ir sapriecājušies, ka vairākumā mūsējie būs labākie. Tak aizmirstat ļautiņi gan izlasei, gan Dinamo vairākums nekad nav īpaši labi gājis Un kamēr pie Dinamo strūres būs Jūlis, tad arī domāju ka nekas īpaši tāpat nemainīsies.
, 2010-08-06 22:50, pirms 14 gadiem
nu nezinu vai tieshaam njizhivijs nav labaakajaa formaa! kaa nekaa pirmajaa paarbaudes speelee 2 piespeeles un shajaa machaa 1+1
, 2010-08-06 22:54, pirms 14 gadiem
Dandris rakstīja: nu nezinu vai tieshaam njizhivijs nav labaakajaa formaa! kaa nekaa pirmajaa paarbaudes speelee 2 piespeeles un shajaa machaa 1+1
Pirmajā bij 3 piespēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-06 22:59, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Pirmajā spēlē Sašam bija trīs piespēles. Varbūt pēc lielajām slodzēm viņš bija tik noguris, ka nejutās tik veikls, lai aptamborētu vārtsargu.
Kā jau saka: "Vecums nenāk viens" nav jau vajadzība par visu cenu uzvarēt pārbaudes spēli, galvenais, lai patiešām kādā svarīgā spēle šitā neuzmet komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-06 23:17, pirms 14 gadiem
Totalizātors?
, 2010-08-06 23:42, pirms 14 gadiem
Juulim vienmeer taisniiba
, 2010-08-06 23:47, pirms 14 gadiem
butu nizivijs metis butu uzvara !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-07 00:04, pirms 14 gadiem
paske12345 rakstīja: Šito gan es nesapratu. Viena pārbaudes spēle tik aizvadīta un vēl pret tik vāju pretinieku un nu jau visi ir sapriecājušies, ka vairākumā mūsējie būs labākie. Tak aizmirstat ļautiņi gan izlasei, gan Dinamo vairākums nekad nav īpaši labi gājis Un kamēr pie Dinamo strūres būs Jūlis, tad arī domāju ka nekas īpaši tāpat nemainīsies.
Šis ''vairākuma jautājums'' reizēm tiešām izbesī. Tāda sajūta, ka lielākā daļa komentētāju dzīvo citā realitātē vai arī klausās Pučes meldiņu - ''vairākums mums ir slikts''. Tak, cilvēki, vienkārši paskatieties statistiku- pagājšgad RD sezonā palika 9.vietā KHL vairākuma realizācijā, atpaliekot no AkBars par 1,9 procentiem un apsteidzot MVD par 1,3 %. Tātad, pilnīgi normāls rādītājs, nav ko te pļūtīt bezjēgā.
, 2010-08-07 00:06, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Interesanti, kuri spēlētāji pēc šī mača brauks mājās. Šimeks, Karamnovs vai Podziņš? Bet varbūt Džeriņš, jo svētdien ieradīsies Trotters.
Pagaidām izskatās, ka Džeriņam būtu jāpārceļās tuvāk savam līmenim - BAČ un Liepājai....
, 2010-08-07 00:17, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Pagaidām izskatās, ka Džeriņam būtu jāpārceļās tuvāk savam līmenim - BAČ un Liepājai....
Žēl, jo sajūta, skatoties viņa spēli, ir tāda, ka spēles izpratne nav slikta, tikai galīgi netic sev čalis. Nu jā, un pietrūkst agresivitātes.
, 2010-08-07 12:40, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Interesanti, kuri spēlētāji pēc šī mača brauks mājās. Šimeks, Karamnovs vai Podziņš? Bet varbūt Džeriņš, jo svētdien ieradīsies Trotters.
Džeriņam, atšķirībā no pārējiem minētajiem, jau ir līgums ar Dinamo. Pārējiem ir tikai "try-out" līgumi. Tāpēc viņš paliks, tikai jautājums, kurā komandā spēlēs. Visticamāk, sezonu viņš sāks Liepājā.
, 2010-08-08 00:32, pirms 14 gadiem
Kad sāksies regulārais KHL čempionāts, tad cipulim atpakaļ uz RD gribēsies !
, 2010-08-08 11:09, pirms 14 gadiem
duum rakstīja: butu nizivijs metis butu uzvara !
taisnība
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.